2777
2789
عنوان

بعد طلاق و خانواده من

312 بازدید | 14 پست

خودمو دخترم قفل کردن تو خونه میگنن اگه بری بیرون آبرمون میره...مامانم گفت کاش شوهر شیشه ای سرتون میبرید ولی با یه بچه برنمیگشتی💔

ادم بدبخت بدبخت میمونه💔

😔چی بگم‌ابجی 

به نظرم صبور باش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دلایل جدا نشدنم همین بود ۱۷سال سوختم و ساختم ودارم میسازم فقط بلدن به دنیا بیارن☹☹

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من خونه شوهرم دیگه قابل تحمل نبود اگ بود بازم تحمل میکردم

مشکلتون چی بود اگه دوست داری جواب بده

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چند وقته طلاق گرفتی؟ 

صبر کن اگه اولاشه طبیعیه این مدل رفتارا اوایلش البته ولی اگر مدت مدیدیه جدا شدی و بازم ادامه داره طبیعی نیست 

خیلی چیزا با صحبت حل میشه نه بل کشمکش و دعوا محیط های کوچیک خب حساسترن برای زن مطلقه یه خورده زندگی سخته نگاه مردم هرجوری حساب کنی تو خیلی از خونواده ها این مسئله متاسفانه هست بهشون بفهمون که من رفتار و کردارم صحیحه وکسی اجازه نمیده به خودش درباره من حتی خیالی بکنه چه برسه حرف و آبروریزی کم کم درست میشه مشاور هم میتونی کمک بگیری ولی دعوا و کشمکش نتیجه عکس میده با درایت بهشون بفهمون 

پ.ن : سالها قبل تو این شرایط بودم و کاملا درک میکنم با این تفاوت که من بچه نداشتم ولی گذشت اون روزا نگران نباش یه جایی روزنه ای به روت باز میشه عزیزم خدا بزرگه تو پاکدامنی پیشه کن خدا حواسش بهت هست  

و دیگر هیچ...

2790
2778
2791
2779
2792