2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

90 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من ازوقتی یادم میاد از ۱۸سالگی ک اولین سونونو دادم تخمدان راستم کیست داشتم و پی سی او بودم

الانم ۲۴سالمه همونطوریم کسی میدونه چطوری حداقل کیستمو بندازم؟پریودام کلا منظمه دکترم رفتم گفتن اگ پریودات منظمه تنبلیت شدید نیس نگران نباش الان چن ساله دیگ دکتر نرفتم ولی خودم دست میزنم کیستمو حس میکنم 

متاهلم هنوز اقدام نداشتم ولی خیلی کسلو بیحالم واس این میخام درمان کنم لاغرم هستم ۴۶کیلوام 

عزیزم منم ۲۴ سالمه تنبلی و کیست دارم لاغر هم هستم

خرداد میشه یک سال ک تو اقدامم‌ هنوز باردار نشدم.

زیر نظر دکتر دارو و مکمل مصرف میکنم تا ببینم خدا چی میخواد

عمل لاپاراسکوپی برای گرفتگی لوله رحم هم انجام دادم ک اگ گرفتگی داره برطرف بشه.

شماهم حتما برو سونو ببین کیستت در چه وضعیتیه.

عزیزم منم ۲۴ سالمه تنبلی و کیست دارم لاغر هم هستمخرداد میشه یک سال ک تو اقدامم‌ هنوز باردار نشدم.زیر ...

عزیزم علائم تنبلی هم داری مثلا ریزش مو یاخستگی؟

والا دکترا انقد گرونن ک نمیتونم برم فعلا یکی میگفت شیاف لیابل مصرف کن کیستت دفع میشع راجبش بخون خیلی خوبه

برا تنبلی هم از دیروز دارم پیاده روی میکنم انشالله رفع شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم ۲۴ سالمه تنبلی و کیست دارم لاغر هم هستمخرداد میشه یک سال ک تو اقدامم‌ هنوز باردار نشدم.زیر ...

کاش عمل نمیکردی به تشخیص دکتر عمل کردی؟قطعی گرفتگی داشتی؟من پریودام منظمه فقط خسته ام همین هیچ علائم دیگ ای ندارم

عزیزم علائم تنبلی هم داری مثلا ریزش مو یاخستگی؟والا دکترا انقد گرونن ک نمیتونم برم فعلا یکی میگفت شی ...

ریزش مو ندارم ولی سونو خیلی رفتم رحمم خیلی کیست تولید میکنه.زیر نظر متخصص ناباروری هستم . درمان دارویی انجام دادن کیستو با دارو برطرف کرد.ولی بازم باردار نشدم

گفت شاید مسیر لوله های رحم بسته باشه و تخمک وارد رحم نشه ک با اسپرم ترکیب بشه

عمل نسبتا ساده ایه عوارض هم اصلا نداره

کاش عمل نمیکردی به تشخیص دکتر عمل کردی؟قطعی گرفتگی داشتی؟من پریودام منظمه فقط خسته ام همین هیچ علائم ...

چقد خوب ک پریودات منظمه برا من منظم نیست 

یعنی آرزومه بدون قرص و آمپول پریودم سر موعد باشه

حتما به یه دکتر خوب مراجعه کنمن الان دقیقا یک ساله ک دارم اقدام میکنم ولی نشدهآرزو میکنم تو راحت بار ...

عزیزم من اصلا اقدام نکردم فعلا ببینم باردار میشم یانه شوهرم میگ فعلا بچه میخواییم چیکار ولی بیشتر ازسع ساله ازدواج کردیم و جلوگیری طبیعی داشتم

بعضی وقتا استرس میگیرم نکنه بعدادچار مشکل بشم

ریزش مو ندارم ولی سونو خیلی رفتم رحمم خیلی کیست تولید میکنه.زیر نظر متخصص ناباروری هستم . درمان دارو ...

کیستومیتونن برطرف کنن یعنی؟من‌ک قبلا رفتم فقط ال دی میداد میگف کیستت سادس خودش دفع میشه عوارضی نداره

راست میگ عوارضی نداره ولی پریودام خیلی دردناکه 

چقد خوب ک پریودات منظمه برا من منظم نیست یعنی آرزومه بدون قرص و آمپول پریودم سر موعد باشه

حتما ورزش وپیاده روی کن تنبلی بیشتر ب سبک زندگی ربط داره شبا زود بخواب یعنی سر ساعت معین بخواب سر ساعت مشخصم بیدارشو