2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا همون دوران قاجار هنوز. و این مورد مهمی برای خیلییی از خانواده ها و اقایون.

والا اطراف ما اصلا اینطوری نیستی اگه حرفی راجب اینا بزنن انگار دارن به یه خانم توهین میکنن😐💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

برم ترمیم بعدا به مشکل نمیخورم

اصلا چیزی به اسم ترمیم هم نیست. اون یه تیکه یه ورودی اصلی برای دختراس... اگر پاره بشه و... دکتر نمیتونه به شکل اول درش بیاره. و هر پزشکی این کارو انجام نمیده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
زورم از همین میاد نمی‌دونم گریه کنم قسم بخورم بجان مادرم من تا حالا نزدیک یه پسر نرفتم 🙂💔 ای کاش ا ...

الهیی عزیزم🥲💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اصلا چیزی به اسم ترمیم هم نیست. اون یه تیکه یه ورودی اصلی برای دختراس... اگر پاره بشه و... دکتر نمیت ...

پس من باید چیکار کنم کسی حرف منو باور نمیکنه بگم من با کسی نبودم فقط خودمم ک‌میدونم چیکار کردم

والا اطراف ما اصلا اینطوری نیستی اگه حرفی راجب اینا بزنن انگار دارن به یه خانم توهین میکنن😐💔

من اصلا حرفم با استارتر یا کسی نیست..... ولی شما فرض کن یکی تو دست چند تا مرد و پسر چرخیده بعد بره یه ازدواج با یه مرد داشته باشه خداییش این خوبه... توهین به اون خانواده نیست.؟؟ 

پس من باید چیکار کنم کسی حرف منو باور نمیکنه بگم من با کسی نبودم فقط خودمم ک‌میدونم چیکار کردم

اره فقط خودت. حالا برو دکتر ببین چی بهت میگه اصلا... شایدم سالم بود اینا فقط فرضیات

من اصلا حرفم با استارتر یا کسی نیست..... ولی شما فرض کن یکی تو دست چند تا مرد و پسر چرخیده بعد بره ی ...

گذشته مهم نیست و ربطی به اون شخص نداره !!
همون طور که یه پسر با صدها دختره میگرده بعد انتظار دختر افتاب و مهتاب ندیده میخواد!!

دکتر تمام حرفات رو باور می‌کنه خواهرزاده من ماماست واسه هزارتا دختر تا حالا این کار کرده همشون هم ازدواج کردن اتفاقا امروز هم که روز جهانی ماماست

دکتر تمام حرفات رو باور می‌کنه خواهرزاده من ماماست واسه هزارتا دختر تا حالا این کار کرده همشون هم از ...

یعنی چی بهشون گواهی داده من خیلی میترسم اگر کسی باور نکرد چی می‌خوام به مامانم بگم میترسم

یعنی چی بهشون گواهی داده من خیلی میترسم اگر کسی باور نکرد چی می‌خوام به مامانم بگم میترسم

اهل شهری هستین که گواهی میگیرن از دکتر؟؟؟

تازمانی که ازدواج کنی بلاخره چندسالی میشه تااون موقع ترمیم شده جای بخیه هم نمی‌مونه

واسه گواهی هم برین پیش همون دکتر

اهل شهری هستین که گواهی میگیرن از دکتر؟؟؟تازمانی که ازدواج کنی بلاخره چندسالی میشه تااون موقع ترمیم ...

فعلا از هیچی سر در نمیارم فردا میرم دکتر ببینم چی میشه

فعلا از هیچی سر در نمیارم فردا میرم دکتر ببینم چی میشه

من تو ۱۲ سالگی از سرسره خوردم زمین همون موقع پریود شدم تا ۲۴ سالگی که ازدواج کنم این ترس باهام بود که نکنه مشکلی برام پیش اومده فکرکن من دیگه چی کشیدم قبل از ازدواج با خواهرم رفتم معاینه صرفا بخاطر خودم که خیالم راحت باشه که گفت مشکلی نیست

شماهم نگران نباش حالا فردا برو دکتر بعد به موارد دیگه فکرکن