2777
2789
عنوان

طلااااهام

166 بازدید | 12 پست

شوهرم همش میگه بیا هزار تا خطر طلا رو بفروشیم برای خونه منم قبول کردم گفتم حالا منطقیه و خونه بیشتر ارزش داره برام تا طلا

قرارشد بعد از عروسی طلامونو بفروشیم و خونه بخریم بدیم اجاره درآمدی هم بشه برامون

چطوری به شوهرم بگم که خونه رو باید بزنه به نامم حالا چون طلاهاامو می‌خوام بزارم برای خونه و... که ناراحتیبم پیش نیاد این بین

اصلا نظر شما چیه شما بودین این کارو می‌کردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما باید این کارو کنی اصلا رودربایستی نداره میخوای طلا بفروشی باید ب نام تو باشه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من به شوهرم همیشه میگم زن باید ۶تا النگو دستش باید دو تا انگشتر گوشواره و گردنبند غیر از این اگه چیزی اضافه بود روش سرمایه گذاری کن 

الان عقدم همینایی که گفتمو هنوز تمکیل ندارم ولی شوهرم خیلی میگه برای خونه اینکارو کنیم ولی فعلا گفتم نه چون تو طایفه شوهرم اصلا به نام زن خونه نمیزنن 

نلایک

سلام خوب هستید ؟ تاپیک اخرتون و خوندم 

من یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4