ilia33 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 15 عنوان ضد جوش 66 بازدید | 7 پست سلام بچه ها. من پوستم چربه و زیاد جوش میزنم. با توصیه دوستان ضد جوش راکوتن رو گرفتم که استفاده کنمکسی از شما تا حالا استفاده کرده؟ چجوری استفاده بشه تاثیر داره؟چند روز اولی که خودم استفاده کردم جوش های سر سفید در آوردم فقط 1404/02/15 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رااااااابوگزیط عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 5842 من یک ضدجوش از مشهد از یک خانم داروسازی سفارش دادم خانم حداد خیلییییییییی عالییییییییی بود
melik8338 عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 365 من نمیدونستم شما آقا هستید .... حالا که تا اینجا اومدم تاپیکو دیدم بزارید بگم من برا جای جوش که برامدس بتامتازون میزنم بعد لک اگه موند تر تینویین قیمتی هم نداره باز میگم برای من خوب بود تجویز همگانی نمیکنم
ilia33 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 15 من نمیدونستم شما آقا هستید .... حالا که تا اینجا اومدم تاپیکو دیدم بزارید بگم من برا جای جوش که برام ... مرسی لطف میکنید🙏بتامتازون قبلا استفاده کردم و خیلی پوستمو خشک میکرد اصلا نتیجه نگرفتم ازشولی ترتینویین شنیدم خوبه، امتحان نکردم شما چجوری استفاده می کردید؟ فقط روی جای لک یا کل صورت؟
melik8338 عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 365 مرسی لطف میکنید🙏بتامتازون قبلا استفاده کردم و خیلی پوستمو خشک میکرد اصلا نتیجه نگرفتم ازشولی ترتینو ... نه یه کم با انگشت رو همون مثلا جوش و لکه نقطه ای میزنید ممکنه چند روز قرمز بشه پوست پوست شه بعد قرمزی و لک میره ......خواهش میکنم
ilia33 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 15 نه یه کم با انگشت رو همون مثلا جوش و لکه نقطه ای میزنید ممکنه چند روز قرمز بشه پوست پوست شه بعد قرم ... آها، مرسی لطف کردید ممنونم🙏🌹
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2242 واس شوینده پوست چرب سراوی و ضد جوش اکسیس وای و تونر برنج آنوا و حتما باید ی مرطوب کننده خوب داشته باشی مثل کوزارکس و کلینیک و..برای جای جونم ضد لک آنوا خیلی کمک میکنه #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻