2777
2789
عنوان

فوبیا رانندگی 🥺

102 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، من ۲۴ سالمه و دانشجوی سال آخر دانشگاه فرهنگیان هستم ، ایشالا از مهر امسال معلم می شم . 

خواهرم تابستون می خواد برای گواهینامه بره کلاس ، ولی انگار من می ترسم برم با خواهرم با یه استاد بدتر هول کنم ، یا اینکه اصلا آزمون قبول نشم چون شنیده بودم یه نفر برای هجدهمین بار قبول شده 🤦‍♀️ ، مامانم می گه سال دیگه برو ، بذار اول خواهرت یاد بگیره ، بعد برو .

مامان و خالم هم از رانندگی می ترسن ولی گواهینامه دارن فکر کنم این ترسو از اونا به ارث بردم 🤦‍♀️

نمی دونم انگار خیلی ترسیدم ، نظرتون چیه امسال با خواهرم برم یا سال بعد بذارم ؟ 

امسال برو با ترس هات روبرو شود اگه نری امسال دیگه نمیری

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

[QUOTE=381130722]امسال برو با ترس هات روبرو شود اگه نری امسال دیگه نمیری[/QUOTEخواهرم هم همینو می گه

من بعد ۱۸ سالگیم فوری رفتم ثبت نام کردم چون میدونستم اگه پشت گوش بندازم هیچوقت نمی‌گیرمش 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

برو اسی جان، ترس نداره که

تاوقتی رانندگی نکردی میترسی طبیعیه بالاخره، همینکه بشینی و مهارت بدست بیاری عاشق رانندگی میشی

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

امسال برو 

اولش میترسی ولی بعدش ترست از بین میره 

منم خییییلی میترسیدم ولی الان اوکیم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

تو این یه مورد نمی دونم چرا اینجوریم 🤣🤣😂😂

حداقل برو آموزشگاه ثبت نام کن بعدش برو برا گواهینامه آسونه به خدا اگه  ترس نداشته باشی راحته و زود یاد میگیری ماشاالله  از منم بزرگتری ۲۴ سالته لازمت میشه

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس