2777
2789
عنوان

فوبیا رانندگی 🥺

95 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، من ۲۴ سالمه و دانشجوی سال آخر دانشگاه فرهنگیان هستم ، ایشالا از مهر امسال معلم می شم . 

خواهرم تابستون می خواد برای گواهینامه بره کلاس ، ولی انگار من می ترسم برم با خواهرم با یه استاد بدتر هول کنم ، یا اینکه اصلا آزمون قبول نشم چون شنیده بودم یه نفر برای هجدهمین بار قبول شده 🤦‍♀️ ، مامانم می گه سال دیگه برو ، بذار اول خواهرت یاد بگیره ، بعد برو .

مامان و خالم هم از رانندگی می ترسن ولی گواهینامه دارن فکر کنم این ترسو از اونا به ارث بردم 🤦‍♀️

نمی دونم انگار خیلی ترسیدم ، نظرتون چیه امسال با خواهرم برم یا سال بعد بذارم ؟ 

امسال برو با ترس هات روبرو شود اگه نری امسال دیگه نمیری

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=381130722]امسال برو با ترس هات روبرو شود اگه نری امسال دیگه نمیری[/QUOTEخواهرم هم همینو می گه

من بعد ۱۸ سالگیم فوری رفتم ثبت نام کردم چون میدونستم اگه پشت گوش بندازم هیچوقت نمی‌گیرمش 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

برو اسی جان، ترس نداره که

تاوقتی رانندگی نکردی میترسی طبیعیه بالاخره، همینکه بشینی و مهارت بدست بیاری عاشق رانندگی میشی

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

امسال برو 

اولش میترسی ولی بعدش ترست از بین میره 

منم خییییلی میترسیدم ولی الان اوکیم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

تو این یه مورد نمی دونم چرا اینجوریم 🤣🤣😂😂

حداقل برو آموزشگاه ثبت نام کن بعدش برو برا گواهینامه آسونه به خدا اگه  ترس نداشته باشی راحته و زود یاد میگیری ماشاالله  از منم بزرگتری ۲۴ سالته لازمت میشه

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس