2821
2789
عنوان

😂😂فانتزیام

497 بازدید | 15 پست

یکی از فانتزیام اینه ک عشقم ازدورمنو ببینه مثلا من حواسم بهش نیس توکوچه دارم راه میرم بعد یه پسر ازپشت حمله کنه من یه حرکتِ پا برم بچرخم تو آسمون کف گرگی بزنم تو روحه پسره بعد عشقم از دور منو ببینه بگه وای چه خفنه بهم نگفته بود دفاع شخصی بلده 

بعد من درهمون حین دارم آبدالاچیکی میزنم اون پسره رو 

همه دورم جمع میشن میگن لِیلی لِیلی منو بلند میکنن روهوا چرخ میدن روسرم شکلاتو نقل و نبات میریزن😂😂😂😂

من یک فمنیست هستم چون به برابریِ حقوقِ زن ومرداعتقاددارم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی از فانتزیام اینه ک تو دانشگاه جزوه هام پخش زمین شه یه پسری بیاد جم کنه بده دستم 😂😂😂

وای منم یه مدت این یکی از فانتزیام بودلعنتی این حرکتو تو حیاط مدرسه رفته بودیم دوستم فیلم گرفته بود هنوز دارمش😂😂👊

یکی دیگشم مثلا من دوس دختره عشقمم

بعد تویه قرار پلیس دنبالمون میکنه من زمین میخورم سرم میخوره به سنگ😂

بیهوش میشم بهوش که میام یهو میینم خونه عشقم اینام

اونو مامانش بالاسرمم مامانه میگه وای چ دختر نازییییی😇😭😂

بعد مامانه ک میره آشپزخونه برام شربت بیاره اشکان منو بوس میکنه😭😭

يكى از فانتزياى من اين بود كه مثلا تو جاده دارم ميرم بعد ميبينم يه ماشينى تصادف كرده نگه ميدارم ميرم سمت ماشين كه داغون شده و رانندش خونى مالى و بيهوشه بعد از ماشين ميارمش بيرون و از ماشين كه دور ميشيم يهو ماشين منفجر ميشه .بعد امبولانس مياد و من اون ادمو نجات ميدمو تو بيمارستان بهوش مياد منو ميبينه ازم تشكر كنه و يهو خيلى عاشقم ميشه و از قضا يه پسر خوشگل پولداره 😬 البته اين ماله دوران مجرديم بود الان ازدواج كردم  ديگه بهش فكر نميكنم شوهرمم كه قربونش برم نه خوشگله نه پولدار 😂😂😂😂

يكى از فانتزياى من اين بود كه مثلا تو جاده دارم ميرم بعد ميبينم يه ماشينى تصادف كرده نگه ميدارم ميرم ...

😂😂😂

من یکی از فانتزیای دوران راهنماییم این بود که مثلا ازمدرسه تعطیل شدیم بعد یهو اون پسره که من ازش خوشم میومد داره از کوچه باموتور رد میشه بعد من همینجوری ک دارم آلوچه میخورم هستشو پرت میکنم یهو بخوره ب سره پسره بعد پسره برگرده منو ببینه عاشقم بشه😂😂

جونم براتون بگه اینقد که اون زمان به این موضوع فکر کرده بودم یه همچین روزی داشتم بادوستام رد میشدم و آلبالو خشکه میخوردم

بعد یهو همون پسره از جلوم باموتوررد شد منم از قصد وازروی عقده هسته البالورو مرت کردم دقیقا خورد به فرق سرش😂

عاشقم نشد که هیچ

دودور کل کوچه روباموتور دنبالم کرد 😂😂

اوه تو تعداد فانتزيات زياده 😂 كلا تو عالم هپروت ميزيستى  😂😂😂

اینقدی فانتزی بودم اصن شاموناهارنمیخوردم توهمون فانتزیا سرمیکردم

جدی میگما😂😂

توهمون فانتزی هام عشقم منو میبرد رستوران هرشب😂😂

یبارم توتصوراتم فک میکردم مثلااینجا خارجه من یه لباس کوتاه پوشیدم باعشقم قدم میزنمو اونم دستمو میگیره میگه وای عزیزم چه پوسته ظریفو صافی مثل عروسکی....

ولی هروقت توواقعیت ب خودم نگاه میکردم دستو پام عین جِن مو داشت و بابام هیچوقت نمیزاشت موی دستو پامو بگیرم😂

یه روزم ک بااشکان دوست بودم قرارگذاشته بودیم 

اون زمان ازین مانتو هایی مد شده بود ک دکمه میخورد استینش میرف بالا

منم اونو پوشیده بودم اخ چشمتون روز بد نبینه اشکان موی دستمو دید ازونجا ک خیلی رک بود گفت عزیزم...چقد توپاکی الان دخترای هم سنو سال تو همه موهای دستشونو میزنن.

قشنگ میخواستم زمین دهن واکنه برم توش از خجالت😭از بابام نمیگذرم😭

من فانتزیم اینه که جلوی خونواده شوهرم ازم خواستگاری کنن

😂😂

وای فرض کن

مثلا شوهرت بخاطر عشق تو با کفِ پا بره تو معده پسره 

بنده خدا بپوکه😂