2821
2789
عنوان

خواب بختک

122 بازدید | 19 پست

سلام خانوما دیشب یا اتفاقایی افتاد شاید مسخره زهنم درگیر شده دیشب من قبل خواب ب جن و اینا فک میکردم بعد ک خوابیدم ب اصطلاح میگن بختک افتاد روم از خواب پریدم بعد کل خونه رو پر نقطه های سیاه میدیدم فککردم پشه اس نور انداختم هیچی نبود نقطه های سیاه در حال حرکت بودن کسی براش پیش اومده ینی چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک بریز چهارگوشه خونهاسپند دود کن تو محیطآب و نمک اسپری کنآیت‌الکرسی بخوناگه بعد اینکه نجس شدی یا پ ...

این تاپیکو اون یکی اکانتمه میشه گزارش بزنی پاک شه؟پای زندگیم وسط🥲🥲https://www.ninisite.com/discussion/topic/15421851/شما-بودین-چیکار-میکردین

منم فلج خواب میشم ولی هیچی نمیبینم سه شب چشمام نیمه باز بود یه سایه سیاه مثل روح از بالا سرم رد شد ر ...

وای من قبلا خیلی شدید بود یمدت حتی بیزار از شب بودم نمیتونستم اصلا بخابم بعد بهتر شدم خیلی کم شده حتی یوقتا منو همینطور میکشید کسی انگار نامرعی ولی

2823
2791
2779
2792