2777
2789
عنوان

خواستگار

104 بازدید | 11 پست

یه پسر هس ندیدمش اخلاقش نپرسید

خونه رئ باباش میدع

خودش تو شهر داری کار میکنه

ماشین داره

27سالشه دربارش فکر کنم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اسی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید  تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون   (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه لایک کنه بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طر ...

اخه من عاشفش نیستم حتی طرف ندیدم فقط از رو ترسم میخوام برم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ده سال اختلاف سنس

می ترسم قبئل نشم بعد نمیدونم چی میشه سخت هس

فکرکن بد نیست ولی اخلاق مهم تره از همچی باید باهاش هم صحبت شی

خب موندم

تو چی عزیزم شرایطتو بگو من راهنماییت میکنم

18سالم هس دوازدهمم شرایط خانوادم متوسط رو به بالاس همین

راستش اگه کنکور قبول نشم راه دیگه ای ندارم دیدم باز این بهتره تا کسی که میگه حق نداری پدر و مادرت ببینی حداقل با ادامه تحصیل و اشتغال موافق هس نمیدونم

اگه فکر می‌کنی خوبه، می‌تونی بیشتر بررسی کنی. مهم اینه که به خودت احساس راحتی و اطمینان بدی. ازش سوال‌های بیشتری بپرس تا بیشتر با شخصیتش آشنا بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!