2777
2789

دکتر

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خودتو با آب نمک بشور تو توالت 

دو قاشق نمک نو یه بطری جانوشابه تمیز ،آب جوشیده سرد شده بریز 

و هر وقت میری دسشویی خودتو باهاش بشور

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جای اینکه بیای نی نی سایت برو دکتر😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یک هفته حداقل روزی سه مرتبه اب کم نمک اسپری کن داخل لباس زیر مقابل اون محل

یا کمی پودر نمک بریز

لباس فقط نخی و مواد نباشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خودتو با آب نمک بشور تو توالت دو قاشق نمک نو یه بطری جانوشابه تمیز ،آب جوشیده سرد شده بریز و هر وقت ...

اسی اینم خیلی خوبه عالیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

منم مثل توام ن بو داره ن خارش ن سوزش رنگشم سفیده تقریبا

دکتر رفتم چندین بار وپیش چندتا دارو دادن خوب نشدم یکیشون گفت اینا طبیعیه

دکتر تخصص زنان رفتم معاینه کرد گفت عفونت نداری ترشح طبیعیه

برو دکتر اول باید تشخیص بده قارچه یا باکتری بعد درمان معمولا ۷ روزه انتی بیوتیک الان فقط لباس زیرات ...

لازم نیست شورتهاش رو بندازه دور!

خوب بشوره و با اتوی داااغ اتو کنه. شورت رو بذارید لای ملافه‌ی نخی و با درجه بالا اتو کنید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...