2777
2789
عنوان

آی یو آی کردم

82 بازدید | 13 پست

خانما من ده روزه آی یو آی کردم از دیشب درد پریودی دارم سمت راستم تیر میکشه اینم بگم دو روز استراحت مطلق کردم بعد اون کارای خونه رو انجام میدادم آشپزیم نشسته انجام دادم ولی تو ماشین نشستم هرشبم شیاف میذارم به نظرتون باید استراحت مطلق میکردم؟

ان شالله که خوب پیش بره . من نمی دونم .دکترت چی گفت؟ گفت فقط استراحت مطلق یا اجازه کارهای سبک رو داد؟

اگه درست متوجه نشدی حتما زنگ بزن و طبق همون پیش برو.این همه زحمت و هزینه و اذیت رو  جدی بگیر.

آرامش و ریلکسی هم خیلی مهمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام میشه کامل توضیح بدی مراحلشو و هزینه اش. چون منم قصد دارم انجام بدم

اول به شوهرم دارو دادن بعد من لتروزل خوردم بعد رفتم سونو واژینال تخمکام خوب بودن شوهرمو فرستادن برا نمونه بعد دو ساعت جوابش اومد اسپرمارو تزریق کردن داخل رحمم

گفت تا فردا استراحت مطلق کن بعدش کاراتو انجام بده

خب پس کارای سبک و احتیاط. مثلا دسشویی میری فشار نیار. دولا راست نشو . محکم و با شتاب بشین پاشو نکن. رو مبل و صندلی بشین که بلند شدنت کمتر فشار بیاره. رابطه اگه ممنوعه رعایت کن و کلا مواظب باش. چرا آی یو آی کردی؟

اول به شوهرم دارو دادن بعد من لتروزل خوردم بعد رفتم سونو واژینال تخمکام خوب بودن شوهرمو فرستادن برا ...

من ناباروری ندارم برای تعیین جنسیت می‌خوام انجام بدم. همسرم باید آمپول بزنه؟؟ و اینکه درد داره یا نه؟ داخل مطب انجام میشه یا بیمارستان