2777
2789

زشت اصلا خوشگل میشید قطعا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا کی با غبغب داشتن خوشگل شده ک با برداشتنش زشت شه

ب نظر من بهترین جراحیه زیباییه

بدون استرس برو مطمئن باش خوشگل میشی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
استرسموچیکارکنم کم شه؟

چقدر ترسو 

استرس چی؟

اروم باش خودتوبزن بیخیالی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

وااا کی با غبغب داشتن خوشگل شده ک با برداشتنش زشت شهب نظر من بهترین جراحیه زیباییهبدون استرس برو مطم ...

فداتشم یه کم دلم گرم شد.شوهرمم خودشو کشت تاقبول کرد

واسه همین استرسم دوبرابرمیشه

بعضیا میگن بر میگرده ؟

حالا برگشتشو نمیدونم کلا میگم برداشتنش باعث زشتی نمیشه

اینو من میگم ک ۳۳ سالمه و هیچگونه کار زیبایی انجام ندادم،،چون مشکلی نداشتم ولی با جراحی غبغب واقعا موافقم

فداتشم یه کم دلم گرم شد.شوهرمم خودشو کشت تاقبول کردواسه همین استرسم دوبرابرمیشه

عزیزم من ۳۳ سالمه و کلا نچرالم هیچی ن تزریق ن بوتاکس ن عمل انجام ندادم رو صورتم

و با همش مخالفم ب دلایل منطقی

ولی واقعا ساکشن غبغب چیزی نیس ک زشتت کنه اتفاقا برعکس غبغب خیلی چیز بیخودیه برو تمومش کن خوشگل شی

چقدر ترسو استرس چی؟اروم باش خودتوبزن بیخیالی

از سر لج باشوهرم نوبت گرفتم.بینیشو جراحی کرد مو کاشت زاویه فک رفت خودشو کردجوون ۱۴ساله منم که ۶سال کوچیکترم انگارشدم مامانش.پرسوجوکردم گفتن غبغبه روکه برداری سنتو کم نشون میده.الان میگم عجب غلطی کردم 

اسی بپرس برمیگرده بعدش یا همیشگیه مطمئن شو و اینکه گفته بعدش باید گن ببندی؟ وقتی انحام دادی بیا از ت ...

پرسیدم ازش میگه برگشت ندارع 

عوارض نداره،فقط دائم گن رو استفاده کن چون که پوست گردنت سفت بشه