2789
عنوان

همکلاسیم😂😂😂

118 بازدید | 12 پست

افتخار میکنه که از همون سن کم دوست پسر داشته و رابطه داشته باهاشون خودش میگه افتخار میکنم که همه میخوان باهام باشن میگه کل شهر منو میشناسن جدی هم همینه خودش به خودش میگه من س...لیطه ام و همه اینطوری میشناسنم به هر کسی اسمم رو بگی کنارش بگی س...لیطه ام میفهمه منم برو ببین شاید با پسرای فامیلت هم رابطه داشتم

من نمیفهمم این چه خریه که افتخار میکنه اولش فکر میکردم شوخیه بعدش دیدم نه جدی میگه شما باشین چی درموردش فکر میکنید؟😂💔

هیچی لبخند میزنم میگم حق داری

انقد پسرا تشویقش کردن کیف میکنه

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی لبخند میزنم میگم حق داریانقد پسرا تشویقش کردن کیف میکنه

آره بخدا هر روز میگه من فلانی رو رد کردم چون از یکی دیگه خوشم اومد اما بعد از چند روز از چشمام میوفتن و...😂💔

یا خدا باردار اینا شده ازش دور شو خواه نا خواه به ادم تاثیر میذاره

نه نشده اما میگه شدم فوقش سقط میکنم چیزی نمیشه

اصلا ازش چندشم میشه بدم میاد چه برسه نزدیکش شدن بی حیا😂💔