2777
2789
عنوان

بچه دوم

98 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ۳۶ سالمه یک پسر ۱۰ ساله دارم.وضع مالی همسرم زیاد جالب نیست و مستاجریم.شوهرم دوست داره بچه دوم بیاریم ولی اصرار نداره و نظر من براش مهمه از طرفی خودن اصلا حوصله نوزاد و واکسن و شب بیداری و ..‌ ندارم.کلا خاطره بد دارم از اون دوران چون نوک سینم فرو رفته اس پسرم هرکاری کردیم سینه نگرفت و شیر خشکی شد و خیلی بدم میومد هرجا میرفتم باید فلاکس و شیرخشک و شیشه میبردم الانم میگم دومی رو بیارم خب اونم سینه نمیگیره از طرفی هم مادرم و بقیه همش میگن یکی دیگه بیار در آینده بچت تنها میمونه این حرفا نگرانم کرده اما الان با یه بچه راحتم پسرمم بزرگ شده و خودشم میگه خواهر برادر نمیخوام.کسی تجربه مشابه داشته؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

داشتن بچه دوم تصمیم بزرگیه و طبیعیه که نسبت به تجربیات گذشته‌ نگرانی داشته باشی. اگه همسرتون اصرار زیادی نداره و بیشتر نظر شما براشون مهمه. اگه پسر شما هم نمیخواد خواهر یا برادر داشته باشه، شاید نیاز به زمان بیشتری برای تفکر داشته باشید. هیچ عجله‌ای نیست و شما باید به چیزی که احساس راحتی بیشتری می‌کنید، عمل کنید.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

منم یدونه دارم سه سالشه از تک فرزندا زیاد سوال میکنم ولی بنظرم بزرگ که بشن ازدواج کنن تک فرزند و چند ...

منم یکی دارم اصلا به دومی فکر نمیکنم به نظرم تا موقع اینا اینقدر روابط سرد و محدود میشه که کسی با خواهر و برادر رفت و آمد نمیکنه دیگه خواهر و برادر می‌خوان چکار؟

منم یکی دارم اصلا به دومی فکر نمیکنم به نظرم تا موقع اینا اینقدر روابط سرد و محدود میشه که کسی با خو ...

بله نظر منم همینه تصور اینکه باز کلاس اول و دوم ‌‌‌و .‌..تکرار شه حالمو بد میکنه و وقتی به مامانم میگم حوصله ندارم مسخرم میکنه میگه باشه در اینده میفهمی چه اشتباهی کردی و منو میترسونه

بله نظر منم همینه تصور اینکه باز کلاس اول و دوم ‌‌‌و .‌..تکرار شه حالمو بد میکنه و وقتی به مامانم می ...

ولش کن بچه هرچی کمتر غم و غصه کمتر تا جوانی نمیزارن جوانی کنی پیرم میشی میشن آیینه دق محبت نکنن دلت میگیره بختشون بد بشه باز باید غصشونو بخوری تازه مریضی و بقیه چیزاشونم بمونن ول کن 

ولش کن بچه هرچی کمتر غم و غصه کمتر تا جوانی نمیزارن جوانی کنی پیرم میشی میشن آیینه دق محبت نکنن دلت ...

الان من مادر خودم و مادرشوهرم رو می بینم که فقط غصه بچه و نوه هاشون رو میخورن واقعا بچه فقط ادم رو پیر میکنه