2777
2789
عنوان

لاغری شککککککم

406 بازدید | 36 پست

خانومها من میخوام فقط شکمم اب بشه چون چاق نیستم فقط شکمم بزرگه نسبت به اندامم قدم ۱۶۶وزنم ۶۴هست همه جام لاغره فقط شکم تیز دارم ڇیکار کنم لاغر نشم فقط شکمم اب بشه کمک لطفا

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

منم ۵۳ کیلوم شکمم خیلی بزرگه نمیدونم چکار کنم حداقل یکم جمع شه ...دور شکمتون چنده؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزشهای مخصوص شکم و پهلو برو دراز نشست خیلی خوبه.

ورزش های شکم نمیتونم چون یه عمل داشتم تو بدنم دراز نشست نمیتون بزنم

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
منم ۵۳ کیلوم شکمم خیلی بزرگه نمیدونم چکار کنم حداقل یکم جمع شه ...دور شکمتون چنده؟

ارثیه ؟

من و دوستم هم وزنیم فقط فرقمون اینه من با سن هم بزرگه اون شکمش هر دو هم کاملا ارثیه. ولی تو نگاه اول فکر میکنن من لاغرترم 

ارثیه ؟ من و دوستم هم وزنیم فقط فرقمون اینه من با سن هم بزرگه اون شکمش هر دو هم کاملا ارثیه. ولی تو ...

توخانوادمون همه مانکنن بجز منو مامانم که شکم گنده داریم نمیدونم والا خسته شده فکنم ۳۸ کیلوهم بشم کلا شکمم سرجاش باشه خخ

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اندازه نزدم

توخانوادمون همه مانکنن بجز منو مامانم که شکم گنده داریم نمیدونم والا خسته شده فکنم ۳۸ کیلوهم بشم کلا ...

😂😂😂همسر منم همینه ...پدرش و داداشاش هم همینطور 😅😅

لاغرم که میشن تناسب بهم نمیخوره همه جا لاغر میشه و شکم جلو.

فکر کنم فقط راهش ورزشه سنگین شکمه .که شکمت بشه عضله.