2821
2789
عنوان

مدرسه جهنمییی

143 بازدید | 13 پست

سلام ،باید بگم که اون دوست پسره و جاری که قبلاً گذاشتم فیک بود و با دوستام نوشتم،ولی اینی که میگم به جون خودم واقعیه،ما کلاس ششمیم و یه اکیپ چهار نفره ایم،سه نفرمون رفتیم رو پنجره ای که بغل مونه و حیاط پشتیه،به پیرمردا و زنا فقط سلام کردیم،بعد یکی از بچه ها چیزی رو از پنجره پرت کرد پایین،بعد دیدیم دوتا مرد مارو دیدن،بعد دوستم که میخواست بدونه اونیکه پرت کردن چیه ،گفت ها؟،بعد دوتا مردو یهو دیدیم اومدن کنار در تا زنگ بزنن و بیان تو،بعد چند مدت مثل چی ترسیده بودیم بعد دیدیم پرورشی اومد داخل کلاس از همکلاسیامون سوال کرد،بعد لومون ندادن،آخر سر رفتیم به معلم گفتیم،معلم گفت فکر کنم شکایت کردن،ولی اسم منو نگفتن،ولی خدایی من کاری نکرده بودم،برای شکایته ناراحتم،چیکار کنم توروخدا کمکم کنید 😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حقته  بچه بی تربیت

تا تو باشی که تاپیک فیک احمقانه نزنی اسکل

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
به خدا راست میگم،به جون عزیز ترین کسم

کاش عزیزترین کست بهت یاد میداد شعور داشته باشی و با دوستات جمع نشی و بیای نی نی سایت    

برو جایی که مناسب سنته بی تربیت 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

کلاس ششم؟ 

حس نمیکنی الان باید بری درس بخونی

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز