2777
2789

مرکز خرید خوب قیمت مناسب 

رستوران خوب که غذای محلی شمالی خوب داشته باشه

فست فود م میخوام 

سوغاتی خوب از کجا بخرم 

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

رستوران برای غذا محلی خاور خانوم .

سوغاتی هم اگه صنایع دستی و ...میخوای همونجا سمت رستوران خاور زیاده و بازار صنایع دستی .

مرکز خرید خوب نداره زیاد. برای خرید میتونی نزدیک چابکسر بری مثلا رامسر و ...

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

رستوران برای غذا محلی خاور خانوم .سوغاتی هم اگه صنایع دستی و ...میخوای همونجا سمت رستوران خاور زیاده ...

میا جونم سلام خوبی ؟ سوغاتی چیا داره ؟ مغازه یکه جنس تازه و با کیفیت داشته باشه سراغ داری ؟ رستوران خاور خانم رفتم چی سفارش بدم ؟ یعنی غذای که ارزش تست داشته باشه من غذای شمالی اصلا نخورذدم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میا جونم سلام خوبی ؟ سوغاتی چیا داره ؟ مغازه یکه جنس تازه و با کیفیت داشته باشه سراغ داری ؟ رستوران ...

سلام عزیزدلم قربونت❤️

سوغات شمال همون عروسک های بافتنی و حصیر و قابلمه های گمج و کلوچه و ...رو دارن .

راستش من خودم شمال زندگی نمیکنم خیلی مغازه بلد نیستم ولی برای خوراکی های شمال همیشه از فروشگاه های نادی خرید میکنم و برای غذا میرم خاور خانوم و برای گردش هم داخل چابکسر سولات جای قشنگیه .برای لباس و ...تو چابکسر جای خاصی نداره ولی نزدیکش تو رامسر فروشگاه های خوبی هست نوربرت و آرامش خوبن . تو چابکسر هم فکر کنم مرکز خرید کاسپین و شقایق نسبتا خوبن .

کباب ترش گیلان و مرغ شکم پر های خاور خانوم عالیه . کباب ترش رو امتحان کنید از بهترین غذا های گیلانه و چون کبابه با ذائقه اکثریت سازگاره . اگه هم خورشت خواستی باقلاقاتق و میرزا قاسمی خاور خانم هم عالیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام عزیزدلم قربونت❤️سوغات شمال همون عروسک های بافتنی و حصیر و قابلمه های گمج و کلوچه و ...رو دارن . ...

میا جونم سلام میدونی با خوندن پیامت که اینقدر دقیق توضیح دادی قلبم اکلیلی شد. واقعا ازت ممنونم مرسی گفتی

میا جونم سلام میدونی با خوندن پیامت که اینقدر دقیق توضیح دادی قلبم اکلیلی شد. واقعا ازت ممنونم مرسی ...

فدات عزیزدلم محبت داری😘😘❤️

سلام گلم شما تپش قلب بعد زایمان داشتی خوب شدب؟؟؟ منم دوماه زایمان کردم از همون روز ک زایمان کردم تپش قلب و ضعف بدنی دارم دکتر قلب رفتم کفت قلبت مشکلی نداره

حرمان:)..

سلام گلم شما تپش قلب بعد زایمان داشتی خوب شدب؟؟؟ منم دوماه زایمان کردم از همون روز ک زایمان کردم تپش ...

حتما برو دکتر قلب خوب اره خداروشکر خوب شدم