2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد

229 بازدید | 19 پست

پیرو تاپیک قبلیم که گفتم همسرم رفیق بازه 

دیشبم خونه یکی از دوستاش دعوت داشت رفت و بعد از ۱۲ برگشت منم با شما حرف زدم ولی نمیدونم اصلا یه حرص خاصی منو میگیره، مثلا بهش میگم من چرا همش باید بچه های تو رو بگیرم؟ میگه بچه های تو نیستن؟ میگم نه 

خلاصه برگشت و منم خودمو زدم خواب ولی لباس تو لباسشویی بود بلند شدم پهن کنم

هیچی نگفتم فقط نگاش،کردم وقتی سلام ندم میدونه وضع خرابه 

دیگه هی در مورد بارون حرف زد و سیل داره میاد و هیچی نگفتم 

اومد خوابید ولی ته دلم همش دلم میخواست بغلم کنه حرف بزنه ،آخرش موبایلم رو برداشتم اومد یه اتاق دیگه اومدم تو نی نی سایت خواستم حرصش بدم 

بعد نیم ساعت رفتم بیدار بود آخرش اومد بغلم کرد 

بعدش بهم میگه رفتی کجا با موبایل؟ گفتم هیچ جا تو کانال ماشین بودم 

نمیدونم چکار کنم ؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر صرفا برای خوشگذرونی و شام دور هم جمع میشن که مشکلی نداره.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

نمیدونم چی بگم 

اما  ب نظرم شما هم ازش بخواین که ی تایمی بچه هارو نگهداری کنه که شما با دوستات بری 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

سکوتت هیچ چیز رو درست نمیکنه منم بعد چندسال زندگی اینو فهمیدم باید باهاشون حرف بزنی ن یه بار چندین ب ...

سکوت نمیکنم دعوا هرچیزی رو امتحان کردم جواب نمیده 

با دعوا ک درست نمیشه خودت برنامه هفتگی بچین ی شب پیش خونواده اون ی شب خونواده تو ی شب با هم خونتون ی شبم بره با رفیقاش کم کم خودش بیخیال میشه

باید بیشتر باشه هروقت تو جمع دوستاش هست زنگ بزن بگو دلم گرفته زود بیا خونه اگر گفتم نمیام بگو خودم تنهایی با بچه میرم یا هروقت پیش دوستاشه زنگ بزن بگو خودم یا بچه ها مریض شدیم بیا بریم دکتر و... بهانه جور کن تا زودتر بیاد خونه

با دعوا ک درست نمیشه خودت برنامه هفتگی بچین ی شب پیش خونواده اون ی شب خونواده تو ی شب با هم خونتون ی ...

من شهر غریبم خونواده ام نیستن ۳ ماه ۴ ماه شاید بریم

خانواده خودش هم فقط خواهر و برادرش هستن 

نمیشه هرهفته بری 

باید بیشتر باشه هروقت تو جمع دوستاش هست زنگ بزن بگو دلم گرفته زود بیا خونه اگر گفتم نمیام بگو خودم ت ...

بدتر دعوا میشه 

همیشه میگه زنهای بقیه چرا هیچی نمیگن ؟؟ فقط تو ناراضی