2777
2789

اکثرا سواد رابطه و زندگی مشترک رو ندارن میان تاپیک میزنن و آه و ناله و گریه و بقیه هم میگن خدا بکشه شوهرت رو برو طلاق بگیر و فلان ولی یه کم که پرس و جو میکنی میبینی خود خانوم که در شکل  گیری اون فضای سمی کم مقصر نیست مردا اکثر مواقع شبیه انبار باروت هستن و با یه جرقه کوچیک پرتاب میشن به آسمون کم اصطحکاک توی زندگیتون درست کنین تا کار به زد و خورد و بی حرمتی به خانواده پیش بیاد و آخرش بخاطر بچم و فلان زندگی میکنم نه شما مظلوم نیستی شما فقط سواد رابطه و زندگی رو بلد نیستی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صرف گفتن یک ایراد هم از یک مرد نشونه بد بودنش نیست اینو نینی سایتیا تو قضاوت هاشون لحاظ نمیکنن و سریع میگن چرا از این مرد بچه دار شدی؟!! درحالیکه زندگی واقعی اینطوری که ما یه گوشه شو میبینیم

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
اینم درنظر بگیر اکثر تایپیک ها فیکه

نه اطرافم هم زیاد میبینم سر مسائل بی ارزش جنجال درست میکنن 

وقتی یکی اتیشه اونیکی باید اب باشه

ولی خب معمولا به عنوان بنزین عمل میکنن

😂

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

دقیقا یه طور حرف میزنن انگار شوهرشون رو از تو تیمارستان پیدا کردن آوردن خودشون هم معصوم و از شکم مادر متولد شده هستن

هیچ رابطه ای نیست که مقصر اون یک طرف باشه

حداقل طرف دیگه بخاطر عدم کنترل و سیاست مقصره

ما زنها عادت داریم حق رو به خودمون بدیم فقظ حتی به اشتباه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یعنی فقط زن باید سواد رابطه داشته باشه و نذاره انبار باروت مرد جرقه بزنه!پس انبار باروت زن چی میشه؟! ...

مردا در هر صورت مثل یه بچه هستن و متاسفانه از اونا آبی گرم نمیشه ما باید بیشتر روی زندگی و اونا کنترل داشته باشیم و آرام آرام به اون سمتی که میخوایم ببریم با سیاست نه با جیغ و داد و هوار 

تا حدودی با حرفات موافقم ولی سواد رابطه هم باید دو طرفه باشه چرا باید این مسئله جا بیفته که مردا انبار باروتن!! خوب اونام مثل زنا قابلیت کنترل خشم دارن نمیشه که هی گفت باشه هرچی تو میگی درسته 

ولی اینم قبول دارم بعضی خانوما شورشو‌درمیارن اون روز یکی میگفت خواهرشوهرم بدبخت شده شوهرش معتاد بود طلاق گرفته و با بچه اسیره پشتوانه مالی هم نداره شوهرم براش گریه کرد من باهاش قهر کردم چون من قبلا یبار ناراحت بودم برا من کریه نکرد!😐 

🤍🌱