2777
2789
عنوان

خانومای باسلیقه کمک

58 بازدید | 9 پست

عزیزان من تو خونه تنهام همش فیلم می بینم کتاب میخونم و کارای خونه رو انجام میدم 

اما علائم افسردگی پنهان دارم اصلانمیخندم همش استرس دارم و گریه میکنم جوری که صدای اطرافیان هم دراومده از این حجم ناامیدی

پیشنهادتون چیه چه کارایی انجام بدم روحیه ام برگرده قبلا سرکار میرفتم باز همش خونه نبودم الان خیلی روحیه داغونه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

چه کار هنری دوست داری انجامش بده

میتونی تو خونه ورزش کنی

روزی نیم ساعت بری پیاده روی 

میتونی باشگاه بری 

کلاس هنری بری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتاب بخون ،ورزش کن ،برو پیاده روی

انجام میدم و بی تاثیرن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چه کار هنری دوست داری انجامش بدهمیتونی تو خونه ورزش کنیروزی نیم ساعت بری پیاده روی میتونی باشگاه بری ...

خودم مدرس طراحی نقاشی بودم عزیزم مشکلم اینه انگیزه ندارم برای کاری هیچوقت اینجوری نبودم

پادکست این نقطه رو گوش بده زندگیت عوض میشه

از اپیزود اولش شروع کن گوش دادن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

پادکست این نقطه رو گوش بده زندگیت عوض میشهاز اپیزود اولش شروع کن گوش دادن

مرسی عزیزم از کجا دانلودش کنم

مرسی عزیزم از کجا دانلودش کنم

تو گوگل سرچ کن این نقطه از حسین عرب زاده برات میاره پادکستارو

فقط خیلی برو پایین تا برسی به اولین اپیزود

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

تو گوگل سرچ کن این نقطه از حسین عرب زاده برات میاره پادکستاروفقط خیلی برو پایین تا برسی به اولین اپی ...

مرسی عزیزدلم الهی خیر ببینی تو زندگیت🥰🥰