2821
2789
عنوان

صاحبکارم

115 بازدید | 12 پست

دو روز کار کردم یجا اومدم بیرون بهشون زنگ زدم گفتم حقوق دو روزمو محاسبه میکنید گفتش یک هفته طرف برای من آزمایشی کار می‌کنه ولی شما زنگ زدین موردی نداره شماره حساب بفرستین منم فرستادم هنوز از دیروز واریز نکرده 

الان مسیج بدم ؟بحث پول نیست بحث حق خوردنه زورم میاد کسی حقمو بالا بکشه چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اول طی کرده بودی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

برا دو روز حقوق نمی دن مگر از اول گفته باشی. حالا صبر کن شاید زد

آخه از پایه ریشه غلط این یعنی سوده شرکتی ب جیب زدن 

اعصابم خورد چرا باید حق ملتو بکشن بالا

آخه از پایه ریشه غلط این یعنی سوده شرکتی ب جیب زدن اعصابم خورد چرا باید حق ملتو بکشن بالا

اگه کارت آموزش دیدن داشته، یعنی این دو روز داشتی کارآموزی هم می کردی که اصلا نمی دن حقوق

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز