2821
2789

اگه درد هم داشت یا زخم  بود یعنی حرف نادرستی به کسی زدی 

اگه فقط سوختگی بود یعنی کاری میخواستی بکنی یا حرفی بزنی ولی نتونستی .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم

من خواب دیدم رفتم با پدرم یه خونه ی قدیمی بعد سیمرغ توی حیاط اون خونه نشست جایی که ما ایستاده بودیم یعنی ما زیر بال هاش بودیم  اول ترسیدم میخواستم فرار کنم یکی از افراداونجا گفت اومدیم دنبال پول واستا دیگه واستادم اون سیمرغ هم با ما کاری نداشت 

تعبیرش چیا؟ 

من خواب دیدم رفتم با پدرم یه خونه ی قدیمی بعد سیمرغ توی حیاط اون خونه نشست جایی که ما ایستاده بودیم ...

خود سیمرغ به تنهایی وقتی تو خواب بیاد یعنی مال و ثروت میاره . وقتی هم توخوابتون اون جمله گفته شده یعنی گشایش و مال قراره وارد زندگیتون بشه  .

بله عزیزم

عزیزم من خواب دیدم که چشمم از حدقه در اومد و افتاد بیرون ولی درد و خونریزی نداشتم بعد تماس گرفتم چند نفر از آشناها منو ببرن بیمارستان بعد متوجه شدم قصدشون اینه که منو نرسونن تا کور بشم و خودم رفتم بالاخره بیمارستان و توی راه به چشمم که نگاه کزدن دیدم قسمت رنگی چشمم سفید شده بود ولی رسیدم بیمارستان دکتری مه میخواست عملم کنه یکی از آشنا ها بود که الان دانشجوی پزشکیه ولی توی خواب من 40 سالش بود حداقل  خلاصه چشم من رو عمل کزدن و بیناییم برگشت 

تعبیرش چیه؟ 

عزیزم من خواب دیدم که چشمم از حدقه در اومد و افتاد بیرون ولی درد و خونریزی نداشتم بعد تماس گرفتم چند ...

سلام عزیزم

تعبیر کلی خوابتون اینه که در برهه ای دچار موانع و مشکلاتی میشید و توانایی خودتون و حمایت دیگران رو برای حل مشکل از دست میدین و با توجه به سفید شدن قسمت رنگی چشم و تصمیم به جراحی میشه گفت که در همون زمان تغییراتی در بینش و روابطتون ایجاد میشه که نتیجه اون تغییر حل مشکلات و رسیده به نتیجه خوب و مطلوبه .

سلام عزیزمتعبیر کلی خوابتون اینه که در برهه ای دچار موانع و مشکلاتی میشید و توانایی خودتون و حمایت د ...

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید میشه لطفا اینو برام تعبير کنی ببخشید 

من ساعت 6 تا 8 خواب دیدم که یه دارم یه کلیپی میبینم و یه سری دستورات بود توش که به خواسته برسی ولی فقط ازش خوندن سوری حدید رو یادم مونده

مامانم گفت این کارا گناهه ولی یه خانم اونجا بود که گویا دعانویس و.. بود بهم گفت نه گناه نیست و بهم گفت تو امسال به خواستت نمیرسی 

تعبیرش چیه

سلام عزیزم خوبی ببخشید میشه لطفا اینو برام تعبير کنی ببخشید من ساعت 6 تا 8 خواب دیدم که یه دارم یه ک ...

سلام قشنگم

خوابتون خیره .

تعبیرش اینه که مشکلات حل میشه و قراره به حاجتتون برسید و عموما نشونه مال و در امد هم هست . اطرافیان نگران هستن ولی مشکل قراره حل بشه .

نیازی به انجام کار خاصی نیست ولی سوره حدید رو اگه تونستید بخونید . 

سلام قشنگمخوابتون خیره .تعبیرش اینه که مشکلات حل میشه و قراره به حاجتتون برسید و عموما نشونه مال و د ...

عزیزم من توی خواب این جاحتم قبولی کنکورم بود 

اون خانم توی خواب که گفتم دعا نویس بوده بهم گفت امسال نمیرسی به خواستت  این بخش تعبیرش چیه؟