2777
2789
عنوان

ب نظرتون بااین کاراش بهم حسی داره

19 بازدید | 1 پست

۴ ساله ک مشاور دارم

بهش گفتم ی نفر ی حرفی بهم زده ذهنم درگیر شده ( اون نفر قسمم داده بود ک ب مشاورم نگم کی بهم گفته)

بعد مشاور گفت چی گفته؟ گفتم توی ی مسئله شکست خوردم اونم قبلا بهم گفته بود این کار رو نکن وقتی دوباره شکست خوردم بهم گفت دیدی گفتم، تو نمیتونی و...

هیچی دیگ مشاورم شروع کرد ب فش ناموسی دادن ب اون طرف ک چرا ب تو این حرفا رو زده و ذهنت رو درگیر کرده کلی فشش داد و داد میزد ک من گفتم الان سکته میکنه

ب نظرتون حسیه؟

بعدش هم گفتم من خیلی از خودم بدم میاد، گفت نه اتفاقا من از تو خیلی هم خوشم میاد ، دختر خوب و پرتلاشی هسی

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....

نه هیچ حسی نیست و الکی ذهنت رو درگیر همچین ادم فحاشی نکن

بهتره مشاوره ات رو عوض کنی

ادم بی اخلاق و بددهن به درد نمیخوره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401