2821
2789
عنوان

تهدید ب کشتن

434 بازدید | 33 پست

بچها ی مردی ک نسبت خیلی نزدیکی ب دوستم داره  تهدیدش کرده گفته سرتو میبرم میزارم رو سینت خیلی نگرانشم نمیدونم باید چیکارکنم تهدیدش خیلی جدی بود از وقتی شنیده دیووونه شده همش میترسه اروم قرار نداره چیکارکنم واقعا میترسم بلایی سرش بیاد 

فرار کنه یشهر دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید ولی گوه میخوره دازه خالی بندی می‌کنه از این غلطا نمیکنه ترخدا نترسید باور نکنید 😂🤠

از طرز صحبت استارتر احتمالا اون آقا پدر دوستشه و اگه حدسم درست باشه اتفاقا می‌تونه غلط کنه کسیم براش مهم نیست

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

از طرز صحبت استارتر احتمالا اون آقا پدر دوستشه و اگه حدسم درست باشه اتفاقا می‌تونه غلط کنه کسیم براش ...

اره پدر میتونه فرزندشو بکشه

در مورد مادر هم همینه؟  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

از طرز صحبت استارتر احتمالا اون آقا پدر دوستشه و اگه حدسم درست باشه اتفاقا می‌تونه غلط کنه کسیم براش ...

تاجایی که دیدم می‌دونم خالی بندی ولی اگر به قول شما پدر یا برادر باشه بله می‌تونه چون اگر اخبار دنبال کنید کلی قتل توسط پدر ها انجام میشه

کاربر آقا هستم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792