2777
2789
عنوان

چجوری طلاق بگیرم

107 بازدید | 15 پست

سلام تو رو خدا  راهنماییم کنین

من یه غلط بزرگی کردم و تو 14 سالگی فکر کردم عاشق شدم و هر چی خانوادم گفتن نه من به زور گفتم میخوامش و اگ نزارین باهاش ازدواج کنم باهاش فرار میکنم.الان 23 سالمه دوتا بچه دوسال و نیم و چهار ده ماهه دارم.این شوهرم منو دیوانه کرد کار نمیکنه تو یخچال خونمون کوفت پیدا نمیشه ک بخوریم خالی خالی خالی.لباس های ده سال پیشمو میپوشم بچه هام لباس های کهنه میپوشن حتی برای بچه ها شیر و مای بی‌بی نمیخره مریض میشن دارو نمیخوره و کل خرج بچه هام با پدر و مادرمه.دریغ از یه ذره محبت همش میاد خونه سرکوفت زن های مردمو میزنه تو سرم میگم آخه مرد تو دوست داری مثل زن های مردم به خودم برسم نیاز به پول داره پول بده منم بلدم و دلمم میخواد مثل بقیه تیپ بزنم.این ها همش به کنار هرررر شب عرق کوفت میکنه میاد خونه میبنده منو خانوادمو فحش و اون حرف هایی ک نمیشه زد.دیشب هم عرق خورد و اومد خونه بحثمون شد و شروع کرد به کتک زدنم و زنگ زد برای مادرم و بهش حرف های نامربوط زد.بعد الان بهم میگه دیگ حق نداری بری خونه خانوادت و بهشون زنگ بزنی.من از دستش خسته شدم و میخوام طلاق بگیرم و از طرفی نمیتونم بچه هامو دست این روانی بزارم برم و مطمئنمممم ک بچه هارو هم نمیده به من.من چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاثر شدم عزیزم

شوهرت مسئولیت پذیر نیست 

منم مادرم اگه میخای شوهرت درست شه

دلت رو سنگ کن

بچه ها بزار و برو 

به گوه خوری میافته

حرفتو یه چیز باشه بگو فقط طلاق 

بگو بچه ها رو هم نمیخام

ببین چطور آدم میشه 

خواستی برگردی هم شرط و شروط بزار

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

سلام از لحاظ قانونی حضانت بچه ها تا هفت سالگی با شماست، پس نگران این موضوع اصلا نباش. طلاهات و وسایلی که جزو جهیزیت نیست و برات مهمن وقتی خونه نیست جمع کن برو خونه پدرت اما یجور صحنه سازی کن که اون بیرونت کرده،  نفقه خودت و بچه هات رو اجرا بذار طبق نظر کارشناس، بایستی تو دادگاه بگی اون شمارو از خونه بیرون کرده.

گلم بااین شرایط سختی که توداری الان بری دادگاه وتعریف کنی پدرشم درمیارن واسه نفقه خودت وبچه ها ،بایدازش شکایت کنی یامدرک جمع کن یا شاهدداشته باش،چون بیکاروالکلی هس صلاحیت بچه رو فکرنکنم داشته باشه ،بعدشم توسربچه اولت  یاازقبلش مگه نمیدونستی اینجوریه چرا بچه دارمیشیدی حتما بافکراینکه بچه بیاد درست میشه بزرگترین اشتباهه،اول برو بایه وکیل مشاوره کن ونوع طلاق رومشخص کن  ،خداکمکت کنه اماقوی باش ویا ادبش کن یانگران طلاق وبعدش نباش وجداشو

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد

اولا مهریت رو بزار اجرا ،روند کار که رفت جلو خود شوهرت پیشنهاد میده که مهریت رو ببخش تا بچه ها رو به ...

کلا آدم سالمی نیست تهدیدم میکنه و میگ ک اره شمارو با تفنگ میکشم و رفیقامو میفرستم پدر و مادرتو بکشه و خونه پدرت و آتیشش میزنم و متاسفانه ادمی هم هست ک میکنه اینکارا رو رفیقاش و خودش ارازل و اوباشن