2777
2789
عنوان

لیزر زیر بغل

222 بازدید | 24 پست

خانما تروخدا کمک کنید بعد سه جلسه لیزر همینجوری زیر بغلم خیسه مام هم فایده نداره دخترم میکه نمیتونم بغلت بشینم منی که ماه ب ماهم نمیرفتم اکه حموم لباسم کثیف میشد ولی زیر بغلم اصلا اصلا بو نمیگرفت و خشک خک بود ...چه کار کنم خداااا اعصابم خورده 

اگه دیگه نرم لیزر دوباره درست میشه؟؟؟

خواهش میکنم کمکم کنید😩😩😩😩

ببین طبیعبهمن همیشه زاج میزدم بونمیدادجلسه ۴یا۵ بوگرفتی جلسه دیگه بری بوش میره

واقعا ؟زینک چی بزنم میگن؟شما اینجوری شدی؟یعنی حتی از حمومم میومدی دوذقیقه بعدش زیر بغلتون بو میگرفت؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟زینک چی بزنم میگن؟شما اینجوری شدی؟یعنی حتی از حمومم میومدی دوذقیقه بعدش زیر بغلتون بو میگرفت؟ ...

اره دقیقا

بعدتو نت خوندم گفتن بخاطرلیزره وبعدش درست شد

زینک جلوی عرق رومیگیره نمیرنم

زاج میزنم ازعطاری میگیرم

اره دقیقابعدتو نت خوندم گفتن بخاطرلیزره وبعدش درست شدزینک جلوی عرق رومیگیره نمیرنمزاج میزنم ازعطاری ...

الان شما خوب شدید؟اگه دیگه نرم لیزر چی مواهی زیر بغلم دوباره در میاد مثل قبل خوب بشم؟؟

هرچی که حلوی عرق کردن روبگیره ضرردارهزاج جلوی عرق رونمیگیره فقط باعث میشه عرق کنی ولی بوندی

اثرش چقدر نیمونه شما الان در چه وضعیتی هستید قبلا اصلا عرق نمیکردید الان چند جلسه رفتید؟هنوزم زاج میزنید یعنی؟مگه نگفتید بعد یکی دوجلسه خوب میشه؟؟؟

اثرش چقدر نیمونه شما الان در چه وضعیتی هستید قبلا اصلا عرق نمیکردید الان چند جلسه رفتید؟هنوزم زاج می ...

زاج رواز ۱۰سال پیش میزدم

۱۳جلسه تقریبا ۱۰درصدمومونده

دبگه براشارژمیرم

زاج رواز ۱۰سال پیش میزدم۱۳جلسه تقریبا ۱۰درصدموموندهدبگه براشارژمیرم

شما دیگه عرق نمیکنی یعنی؟؟؟؟دارم میمیرم از ناراحتی یعنی یه جلسه دیگه انجام بدم خوب میشه؟؟