2777
2789
عنوان

مهاجر افغان

1126 بازدید | 75 پست

میشه کمک کنید بچها ما یکسال هست اومدیم تو یه واحد و بعد متوجه شدم طبقه پایین مون مهاجر هستن از سر و صداهاشون تو راه پله دعواهاشون ک نگم ... ما عید رفتیم مسافرت وقتی برگشتیم صدای چکش و چرخ خیاطی آسایش ازمون گرفته حالا متوجه شدم تو خونه دارن کفش درست میکنن بعد برق مون هم مشترکه چرخ خیاطی هم از صبح روشن تا خود شب  بنظرتون حق چنین کاری دارن یا ن ؟

گزارش بدید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه ندارن شاکی بشید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب کی ؟ خانواده ان دوتا بچه دارن دلم برا بچهاشون میسوزه

دلت نسوزه عزیزم . هنوز کامنتاشون در مورد حادثه بندرعباس رو هضم نکردم .انگار عروسی باباشون بود انقد که خوشحال بودن

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

به پلیس

به110زنگ بزنین بگین یه همچی موردی هست اونا خودشون درستش میکنن

دلتون برای خودتون بسوزه نه اون افغانیا

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

عزیزم دارن به شما آسیب میزنن دلسوزی چی؟

میدونی امسال مهر قراره ۸۰ هزار بچه افغانی فقط برن کلاس اول؟

این یعنی فاجعه باید از کشورمون برن اما همچنان دارن زیاد و زیادتر میشن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
مگه اتباع اقغان رو جمع نکردن بفرستن کشور خودشون؟

میدونین چند میلیون اتباع وجود داره؟

اینا یه درصد کمی بوده

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

اصلا وحشتناک سر و صدا دارن الانم ک چرخ خیاطی و چکش کاری روی کفش از صبح تا خود شب

من جای شما بودم فوری زنگ میزدم به پلیس . اصلا جای دلسوزی نیست . 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃