ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو عزیزم دردشو کشیدمیبار غلط اضافه کرده بود همش انلاین بود منم خونه نبودم ۱ هفته قهر طبق معمول توی ...
هوففففففف یعنی دیوونه کنندست این کارا منم ازش دیدم اما ب غلط کردن افتاد برگشتم حتی دوران نامزدی دیدم چون مشکل زیاد داشتیم الان دوماهم نمیشه اومدم خونه خودم خداروشکر فعلا خیییلی تغییر کرده
میخواستم این و بگم من مثلا تا بحث مهمی میگفتم میگف خستم میخوام بخوایم برنامهای خداروشکر نداشت و نداره اما بعدها دیدم ب من میگفته شب بخیر جوابم و نمیداده اما تا ۱ با ی نفر دیگ چت میکرده جواب من و هر ۱۰ دقیقه میداد اما هر ۱ دقیقه ۱۰ تا پیام با اون خراب خانم داشت اصن دلم میخواد اینارو فراموش کنممم
هوففففففف یعنی دیوونه کنندست این کارا منم ازش دیدم اما ب غلط کردن افتاد برگشتم حتی دوران نامزدی دیدم ...
منم بخاطر اینکه اسم خواهرمو توی رابطه اورد و یسری بحث ها پیش اومد جمع کردم رفتم خونه پدرم بعدش که برگشته بودم دیدم با ۲ تا خانوم متاهل زشت بخدا بی ریخت یعنی مجانیم کسی کار باهاشون نداشت رفیق شده بود ۴.۵روز باهاشون میحرفیددددد اوووو چقدم از رمز دوم شارژ کشید بود که میحرفید خودشم مجرد جا زد
یعنی اون تایم اگه میومد عذر خواهی میکرد یا پیام میفرستاد واسه زنش میخواست بمیره؟؟ یعنی ارزش اون زنا بیشتر بود از زن خودش؟؟؟
منم بخاطر اینکه اسم خواهرمو توی رابطه اورد و یسری بحث ها پیش اومد جمع کردم رفتم خونه پدرم بعدش که بر ...
هوفففف نمیفهمم مردارو
میدونی چیه وقتی گیر میدی بهشون اینجوری میشن چند روز تنهایی و میخوان هه البته تنهام نمیمونن
من خودم اصلاااا دوس ندارم یادآوری بشه ی سری چیزا عذاب میکشم اما همیشه تو دل آدم میمونه گاهی میگم کاش دیگ قبولش نمیکردم اما از ی طرف میگم الان زندگیم خوبه سعی کنم حتی یادآوری نشه و بیخیال شم بحث درست نکنم
اما اینجوری ک شوهر تو خودش تورو میزاره خونه بابات ب نظرم واقعیت و قبول کن وقتی طلاق میخواد توام بخوا
هوفففف نمیفهمم مردارو میدونی چیه وقتی گیر میدی بهشون اینجوری میشن چند روز تنهایی و میخوان هه البته ت ...
من واقعا صدمو گذاشتم توی رابطه زیادی پروش کردم حق من این همه بدی نبود هفته دیگه درخواست طلاق میدم کینه از خیانتش وچشم داشتنش به خواهرم قلبمو درد میاره و از چشمم افتاد ۳ روزه اینجام حتی یه قطره اشکم نریختم برای زندگیم و شوهرم و دارم تصمیمات جدی میگیرم