2777
2789
عنوان

تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 43 پست
یک عدد کنکوری ۱۸ ساله بجای خوابیدن داره در نی نی سایت ول میگرده

نه تو خوبی که آویزون اون نامزدی که محل سگت نمیزاره میای اینجا تاپیک می زنی 

من برای آینده ام میجنگم آویزونه پسرا نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ارادت خاصی به کردا دارمعاشق صمیمیت و خوش اخلاقی فارس ها هم هستم واقعا بنظر من هر قومی یه ویژ ...

ویژگی خاص هممون برمیگرده به ایرانی بودنمون ایران رنگی هر نقطه ش یجور قشنگه 🙂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

قصد استارتر دعوا راه انداختنهبین قومیت ها وگرنه کدوم ادم عاقل این حرفو میزنه خدایی

اخه من نمیدونم چرا باید کل یه شهر چند میلیونی و از سه چهار نفری که باهاش برخورد داشتی قضاوت کنی

خودشم داره مظلوم نمایی میکنه که بهم غذا ندادن ، اینهنه رستوران اینهمه جا ، همون یدونه رو تو تبریز داشته فقط؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
نه تو خوبی که آویزون اون نامزدی که محل سگت نمیزاره میای اینجا تاپیک می زنی من برای آینده ام میجنگم آ ...

الحمدلله نامزد من پزشکه و خودمم همینطور 

شما برو با ۲۰۰ تست گوه شناسی دربیا🤣🤣

عقده ایه که تبریز بدنیا نیومده معلوم نیست چجوری تورکی یاد گرفته داره گوهخوری مارو میکنه

مشکل همینه میان به ترکا توهین میکنن بعد میگن قومیتی نکنید بی بته ها😂🫠

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

حیف تورو تبریز راه نمیدن 😂وگرنه یه دور میریدم بهت بفهمی کی بیخود کرده

محض اطلاع من یه پام تبریزه 

مجبورمممم ریختتتون و تحمل کنم 

به محض اینکه کارم تموم بشه دیگه برنمیگردممممممم

نه تو خوبی که آویزون اون نامزدی که محل سگت نمیزاره میای اینجا تاپیک می زنی من برای آینده ام میجنگم آ ...

با یدونه دخترم گفتن طرف قند تو دلت اب میشه بدبخت 

من الان ارزوی تو هستم

جایگاه من ارزوی شماست

اویزون پسرا نبودی به اون پسر مثلا رفیق هولت که گفته دورت بگردم له له نمیزدی😂

محض اطلاع من یه پام تبریزه مجبورمممم ریختتتون و تحمل کنم به محض اینکه کارم تموم بشه دیگه برنمیگردممم ...

شت تبریز افغانی راه میدن مگع؟😂😂😂😂😂😂😂😂

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛