2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 75 پست
واقعا. راست میگی نه دیگه تصمیم گرفتم با کسی دوست نشم! اما اصلا جایی نمی‌رم یا فامیل شلوغی نداریم دیگ ...

بلاخره عروسی جشنی چیزی ، اگه امکانش داری برو باشگاه ، یا موقعیتش داری برو سر کار ، یا اینکه تو خونه کار هنری انجام بده پیج ای نستا بزن . 

فکر شوهر نباش ، ببین کی اینو بهت گفت ،شوهر هم میکنی بعدا به حرف من میرسی که چقدر الکی حرص دادی به خودت و بهترین سال های عمرت و بی هدف از دست دادی . 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

عمه خاله همش میگن ما دخترمون زود شوهر میدیم؛ حداقل تا ۲۰ جلوم میگن! منم دلم می‌شکنه تنها دختر به این سن تو خانواده منم همه ازدواج کردن مثلا ۵ سال کوچک تر خیلی سخته برام چقدر از خدا خواستم انگار قهره باهام

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بلاخره عروسی جشنی چیزی ، اگه امکانش داری برو باشگاه ، یا موقعیتش داری برو سر کار ، یا اینکه تو خونه ...

اجازه بیرون رفتن ندارم؛ اصلا من هرکاری بخوام بکنم اجازه نمیدن! پدر ندارم عموهام آقا بالا سرم شدن چند تا؛ اگه پدرم بود کاش پدر داشتم حداقل یا یه داداش 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
مشکلات مالی بود از خودش میزد ما تو ناز و نعمت بزرگ بشیم ولی من خیلی غصه میخورم برا خانوادم الان که پ ...

واقعا یسری چیزارو فقط خدا میتونه جبران کنه ولی همین که فرزندت دلگرمیت باشه نعمت کمی نیست 

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بچه ها برام دعا کنید ؛ 

واقعا یسری چیزارو فقط خدا میتونه جبران کنه ولی همین که فرزندت دلگرمیت باشه نعمت کمی نیست

من مامانم هم ناراحته اونم از ناراحتی زیاد بعضی وقتا بهم زخم زبون میزنه ناخواسته خیلی دلم شکسته بخدا 

بخدا باور می‌کنی شهر ما اگه طلاق گرفته باشه بازم بهتره تا این که مجرد باشی کلان ؛ حتی اونایی ک طلاق ...

میدونم ، از این آدمای مغز پوک اطرافم پره بی نهایت پره. خیلی هم ناراحت میشم ،میگم کاش بتونی کیلومتر ها ازشون دور بمونی .اما تو راه اونا رو نرو ، اگه خدایز نکرده خدایی نکرده آدم خوب گیرت نیومد انوقت غصه میخوری . پس به فکر خودت و ارتقای خودت باش کم نیار ،به فکر پیشرفت باش تا ازدواج ‌.

آدم میشناسم تو روستا ۳۰ سالشه ،اصلا به فکر ازدواج نیست راه درآمد درست کرده واسه خودش با درامد خودش پراید خریده خودش خودشو میچرخونه ، خب شاید خیلی ها بگن پراااید آخه ؟؟ولی تو این مملکت با افکار قدیمی و پوچ همین که یه دختر بتونه گلیم خودش از آب بکشه هنره .

ازدواج خوبه ، ولی با آدمش ، البته هر چقدرم آدم خوب و درستی باشه ،بااااازم مشکلات و چالش ها سر راهته  

عمه خاله همش میگن ما دخترمون زود شوهر میدیم؛ حداقل تا ۲۰ جلوم میگن! منم دلم می‌شکنه تنها دختر به این ...

زبون داشته باش جوابشون بده 

میدونی زبونشون تلخه باهاشون وارد بحث نشو 

زبون داشته باش جوابشون بده میدونی زبونشون تلخه باهاشون وارد بحث نشو

اینقدر مدت هاس عصبی شدم بهشون پریدم؛ دیگه از خودم حالم بهم میخوره

اجازه بیرون رفتن ندارم؛ اصلا من هرکاری بخوام بکنم اجازه نمیدن! پدر ندارم عموهام آقا بالا سرم شدن چند ...

عزیزم ،متاسفم برا پدر .

خدا کمکت کنه ،از ته قلبم برات دعا میکنم 

میدونم ، از این آدمای مغز پوک اطرافم پره بی نهایت پره. خیلی هم ناراحت میشم ،میگم کاش بتونی کیلومتر ه ...

نمیدونم بعضی وقتا میگم شاید ی روز که یه فرد مناسب بیاد شاید دیگه من حس حال ازدواج نداشته باشم ! هرجا میرم میگن چرا ازدواج نمی کنی بگم قصد ندارم! ؟

عزیزم ،متاسفم برا پدر .خدا کمکت کنه ،از ته قلبم برات دعا میکنم

اینقدر سخته اینقدر سخته ؛ اگ پسر بود میرفتم یه شهر خیلی دور کار میکردم زندگی خودمو می‌ساختم ؛ پدر ؛ چ حسرت بزرگی برای منه؛ اصلا نفهمیدم پدر داشتن یعنی چی بخدا؛ حسرتش همیشه رو قلبم سنگینی ! می‌کنه هر وقت هرکس اذیتم می‌کنه ی چیز میگم اگ منم ی پدر داشتم اینجوری نمیشد ؛ اصلا پدر داشتم ازدواج هم مهم نبود حیف 

هرکس هم میاد سمتم برای سواستفاده فقط برای همین گفتم شانس ندارم 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز