2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 75 پست
دقیقا منم خودم و مادرم هستیم هدفم ازدواج نکردن نیست ولی به ازدواج خوشحالیمو بند نمیکنم دیگه چه میشه ...

من واقعا از آینده میترسم کاش می‌خوابیدم بلند میشدم همه چی تعغیر می کرد اصلا. از بچگی تا الان تو سختی و تنش بزرگ شدم همیشه میگفتم ازدواج کنم همه چی درست میشه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
برعکس میشه خوشگل نپسندیدن

شایدم الکی بهم گفتن 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هعی من مامانم خودش بدبختی رو کشید نذاشت من غصه بخورم😭

مامانتون چیکار کرد شما هم مجردین

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

نه بابا منم چهره بدک نیست ولی دریغ از خواستگار بخدا اگه خواستگار خوب داشتم میرفتم خستم

منم واقعا اگ ی خواستگار خوب بیاد میرم بخدا حداقل یه شغل داشته باشه فقط 

مامانتون چیکار کرد شما هم مجردین

مشکلات مالی بود از خودش میزد ما تو ناز و نعمت بزرگ بشیم ولی من خیلی غصه میخورم برا خانوادم الان که پولم داشته باشن جوونیشون رفته به دردشون نمیخوره

خوب عزیزم سنتی هم خواستگار ندارم جایی هم نمی‌رم دست رو دست بزارم! سنم بالا میره تو شهر ما دختر ۲۰ از ...

میدونم چی میگی سمت ما هم دختر زود شوهر میدن ،افکار قدیمی و مزخرف دارن ، ولی عزیزم عجله نکن میدونم تو فشاری ،ولی وقتش برسه خدا برات قشنگ میچینه . دارم خواهرانه مادرانه بهت میگم ،(مادر ۳ تا دخترم ) با پسرا دوست بشی صرف اینکه به ازدواج تبدیل بشه ،راهت اشتباه ،چون یه روز به خودت میایی میبینی روحت و جسمت لطمه زدی .

یه برنامه هست ،شبکه ۲ عصر خانواده در موردش صحبت میکنه ،میخوای اونو نصب کن 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

کاش خدا هر چیزی که ذوقش داریم به موقع بده

اینجا که من زندگی میکنم الان که ۲۴ سالم کسی نمیاد دیگه خواستگاری ! الآنم ک خواهر کوچک تر رفته دیگه ب ...

ناامید نشو عزیزم ... انرژی مثبت بده... ایشالا یه خواستگار خوب توی مسیر زندگیت قرار میگیره...

میدونم چی میگی سمت ما هم دختر زود شوهر میدن ،افکار قدیمی و مزخرف دارن ، ولی عزیزم عجله نکن میدونم تو ...

واقعا. راست میگی نه دیگه تصمیم گرفتم با کسی دوست نشم! اما اصلا جایی نمی‌رم یا فامیل شلوغی نداریم دیگه منو ببینه! تو خونه بشینم شوهر از کجا میاد 

ناامید نشو عزیزم ... انرژی مثبت بده... ایشالا یه خواستگار خوب توی مسیر زندگیت قرار میگیره...

دعا میکنید برام؟! برام دعا کنید امسال ازدواج کنم 

میدونم چی میگی سمت ما هم دختر زود شوهر میدن ،افکار قدیمی و مزخرف دارن ، ولی عزیزم عجله نکن میدونم تو ...

بخدا باور می‌کنی شهر ما اگه طلاق گرفته باشه بازم بهتره تا این که مجرد باشی کلان ؛ حتی اونایی ک طلاق گرفتن ؛ باز شانس ازدواج دارن تا این که دختر از ۲۰ به بعد مجرد باشه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز