2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

74 بازدید | 9 پست

دخترم 58 روزشه 

چند روزه خوابش خیلی سبک شده میخوابونمش 10 دقیقه بعد بیدار میشه

فقط شبا از ساعت 12 به بعد دو سهساعت میخوابه و واسه شیر بیدار میشه

یه مشکل دیگه هم اینه که با کوچکترین جیش یا پی پی گریه میکنه جوری که نفسش بند میاد کسی بوده بچش اینجوری باشه؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
من با امضات خاطره دارم.😍😍😍 اگه گریه اش با پیچ و تاب دادن خودش باشه و شکمشو هی سفت کنه.کولیک داره ...

نه اصلا اینجوری نیست

اتفاقا بیدار که میشه آرومه هرچقد هم سعی میکنم دوباره بخوابونمش نمیشه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با امضات خاطره دارم.😍😍😍 اگه گریه اش با پیچ و تاب دادن خودش باشه و شکمشو هی سفت کنه.کولیک داره ...

واسه امضا هم 😍😍😍😍

دختر خواهرم وقتی پوشکشو خیس میکرد فورا گریه میکرد بعضی بچه ها پوستشدن حساسه میسوزه

روزی 10 تا پمپرز عوض میکنم😣

روزی 10 تا پمپرز عوض میکنم😣

منم بچه ام روزهای اول همینجوری بود چون تو بیمارستان عادتش داده بودن که با یه جیش پوشکشو عوض میکردن.الان بهتر شده کم کم دارم عادتش میدم.خب شاید به نوع پوشک حساسیت داره.مارکشو عوض کن ببین بازم همونجوریه

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
منم بچه ام روزهای اول همینجوری بود چون تو بیمارستان عادتش داده بودن که با یه جیش پوشکشو عوض میکردن.ا ...

آره عوض کردم ولا از جیش خودش خیلی بدش میاد

ولی مهمترین چیز خوابشه نمیدونم باش چیکار کنم

آره عوض کردم ولا از جیش خودش خیلی بدش میاد ولی مهمترین چیز خوابشه نمیدونم باش چیکار کنم

نمیدونم والا🤔

اگه بیدار شدنش با گریه نباشه فک نمیکنم مشکل خاصی باشه.لابد خوابش نمیاد😂😆😆

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔