2777
2789
عنوان

واقعا وکیل بودن سخته و جان کاهه

228 بازدید | 18 پست

فارغ از درآمدش که ملت فقط پولش رو نگاه میکنن

توی این چند ساله هیچوقت ندیدم کسی بیاد دفتر تا حتی توی بحث مشاوره بخواد یک مشاوره مثبت بگیره

همش مشکل مردم و بی معرفت هایی که سر آدم سوت میکشه از حجم این نامردی های ملت.

حالا همسرم یاد گرفته پرونده های خانوادگی رو میندازه گردن من که خانم اگر اومد با من مشاوره بگیره که راحت باشه و خانم احساس صمیمیت میکنه و هر درد و دلی که میخواد میکنه

حالا هرشب که میخوام بخوابم انگار از جنگ برگشتم و کافیه یک آهنگ غمگین گوش کنم

علت این تاپیک درد و دل هم این بود که گل گلدون خانم غائم رو دارم گوش میدم و همه بدبختی های ملت تو ذهتم داره یادآوری میشه

یکی از علت هایی که توی کادر درمان مواد مخدر و مسائل دیگه زیاد شده همین حجم کار و مشکلات دیگرانه که کسانی که عقبه مذهبی ندارن برای آرامش میرن سراغ این چیزا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیجی دیگه اگز مال داشته باشه که مال توقیف میشه و میره برای مزایدهاگر نداشته باشه پرونده برای اعسارش ...

اخه ماشین چند روز بعد که مافروختیم تصادف میکنه شش ماهه پارکینگه دیگه ارزشی نداره چیزی ازش نمونده 

مهری جان سلام خدا بهت سلامتی بده و آرامش 

عزیزدلم یک سوال راجب ارث 

اگه شوهر از همسر اولش بچه داشته باشه و ما هم بچه داشته باشیم این تقسیم ارث به فرزندان همسر اول هم تعلق میگیره یا خیر 

باید اون افکار و حرفها رپ همونجا تو اتاق بزارین ذهنتون رپ عادت بدین اکه الان خونه خودمم هر وقت اون فکرا اومد بگین الان وقتش نیست و خودتون رو سرگرم کنید تا ذهنتون شرطی بشه و کم کم بی اهمیت بشه 

2790
2778
2791
2779
2792