eli1224 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 271 عنوان بیبی چک مثبت 75 بازدید | 7 پست بچه ها من پریودم ۳روز عقب افتاده غروبی تست زدم یک مین صبرکردم مثبت نشد انداختم سطل اشغال بعد بیست مین چک کردم دیدم یه هاله افتاده، یعنی باردارم؟توروخدا هرکی میبینه ی صلوات بفرسته ک نباشم 1404/02/15 | 01:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4321 همه بی بی چک ها بعد یه ساعت مثبت میشناصل اون چند دقیقه اوله یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1706 همه بی بی چک ها بعد یه ساعت مثبت میشناصل اون چند دقیقه اوله هشت ماه هرررررچی بی بی چک استفاده کردم منفی شد و منفی موند! حتی خط تبخیرم بعد از 24 ساعت ننداختن! چرا اطلاعات غلط میدی عزیزم؟بی بی چک الکی هاله نمیندازه، نمیگم دلیلش قطعا بارداریه ولی قطعا یه چیزی باعث مثبت شدنشون میشه! خصوصا که بارداری شیمیایی زیاد اتفاق میافته اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4321 هشت ماه هرررررچی بی بی چک استفاده کردم منفی شد و منفی موند! حتی خط تبخیرم بعد از 24 ساعت ننداختن! چر ... چرا سر جنگ داری شمامن هم با تجربه خودم گفتم هم از گفته های بچه های سایتاینکه بی بی چک دقیقه های اول مثبت نشه دلیل منفی بودنه دیگهحالا چه بعد دوساعت منفی بمونه یا مثبت بشه یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1706 چرا سر جنگ داری شمامن هم با تجربه خودم گفتم هم از گفته های بچه های سایتاینکه بی بی چک دقیقه های اول ... من اصلا با لحن تند ننوشتم،احتمالا لحنمو بد برداشت کردی گلم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4321 من اصلا با لحن تند ننوشتم،احتمالا لحنمو بد برداشت کردی گلم ببخشید عزیزموالا از بس اینجا جبهه میگیرن من اینجوری برداشت کردمحلال کن گلم یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1706 ببخشید عزیزموالا از بس اینجا جبهه میگیرن من اینجوری برداشت کردمحلال کن گلم فدای سرت عزیزمآره واقعا، اکثرا آماده به جنگن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4321 فدای سرت عزیزمآره واقعا، اکثرا آماده به جنگن آره والااونم تو محیط مجازی چون آدما با هم روبرو نیستن، نوشتار آدمو به اشتباه میندازه💐💐💐💐💐 یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰