2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس هشتم بودم

عکسمو توی گوشی مامانم دیده بودن پیله کرده بودن می‌خوایم

هرچی مامانم میگفت دخترم هنوز بچس مدرسه می‌ره میگفتن اشکال نداره خودمون بزرگش میکنیم😐😂

بابام وقتی فهمید ی قشقرقی به پا کرد🤣

خب؟

پارسال

از هیلتر صحبت های حماسی می‌کرد و معقتد بود که از پرتال جنوب چمیدونم کجا بعده انجام ماموریتش رفته 

یه قهرمان میدونستش 

کلا خیلی آدم عجیبی بود هم بخاطر اختلاف سنی هم عقایدی ردش کردم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

کلاس هشتم بودمعکسمو توی گوشی مامانم دیده بودن پیله کرده بودن می‌خوایمهرچی مامانم میگفت دخترم هنوز بچ ...

اره بابا اسباب بازی هم میخریم براش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی بود چون شبیه عشق سابقش بودم ولم نمیکرد لعنتی 

سمترین هم پسرخالم بود پنج سال ازگار پیام و تماس و اصرار بعد ک قبولش کردم برا اشنایی بیشتر حرف بزنیم شروع کرد ب جفتک انداختن کات کردم  

یکی هم بود همسایمون بود اومدن خاستگاری خوشم نیومد رد کردم پسره رو ندیده بودم قبلش ی سال پیغام پسغام واسطه فرستادن اجازه دادم دوباره بیان اومدن رفتن فرداش پسره پیام داد چون تو ب من جواب رد دادی نمیتونم ب ازدواج باهات فک منم سممممم خالص 🫤😑

جالبیش اینکه پسر فامیلشون عاشق شد و تونست بعله رو ازم بگیره الانم پیشم خابه مرد کامل عاشقشم 🥺😍

اره بابا اسباب بازی هم میخریم براش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی عجیب بودن😐😂طرف خونه ماشین همچیش جور بود ولی نزدیک بیست خورده ای سی سال داشت 

رسما کودک همسری و پدوفیلی بود😐

خب؟