2777
2789
عنوان

این قیافه مذهبی پسند نیست

442 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلیم 

از یه پسر خوشم اومده یکم مذهبیه چه تغییری باید بدم 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

خودت باش بعدا اذیت میشی اگر ادای چیزی که نیستی رو در بیاری 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی تغییر نده

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خودت باش بعدا اذیت میشی اگر ادای چیزی که نیستی رو در بیاری هیچ وقت خودتو بخاطر کسی تغییر نده

میخوام تغییر کنم نه فقط بخاطر اون بخاطر اینکه عقایدم عوض شدن 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم هیچ ربطی نداره به تاپیک

ولی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

میخوام تغییر کنم نه فقط بخاطر اون بخاطر اینکه عقایدم عوض شدن

به نطرم تو به زودی به ادامش مطلق میرسی ودر اینده خوشبخت میشی وخدا خیلی دوستت داره خوش به‌حالت 

عکستو دیدم که چقدر خوشگلی عزیزم مواظب گنجی که خدا بهت داده باش خیلی ارزشس بالاست 

حساب کن خودت مو نداشته باشی باید بری چی میگن اکستیشنه‌چیه اونو 

صاف نباشه اونیکی عمل میدونی چقدر قیمتشه

پوستت بد باشه هزارتا دکتر

چشم بینی رنگ چشم رنگ مو دیگه چی  نداری که داری 

خدا بهت همه چیو یه جا داده خوش به‌حالت ماشا الاه 

به نطرم تو به زودی به ادامش مطلق میرسی ودر اینده خوشبخت میشی وخدا خیلی دوستت داره خوش به‌حالت عکستو ...

مرسی عزیزمم💜

بنظرم توام یه اعتقاداتی داری که از اون خوشت اومده همون اعتقاداتی که داری رو بروز بده همین

گاهی تضادها هستن که افراد جذب هم میشن ، اول جذبه و بعد دافعه ! البته ایشون میگن خودم عقاید تغییر کرده ! به نظرم باید صبر کنن به ثبات برسن چون ممکنه دوباره تغییر کنه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
گاهی تضادها هستن که افراد جذب هم میشن ، اول جذبه و بعد دافعه ! البته ایشون میگن خودم عقاید تغییر کرد ...

تغییر کردم 6 ماهه 

تغییر کردم 6 ماهه

شما یه عمر یه عقیده داشتی بعد ۶ ماهه یه عقیده ! از کجا میدونی دوباره تغییر نمیکنی؟ باز عزیزم به خودت مربوطه و من نمی‌دونم چند سالته معمولا از یه دهه به دهه ی دیگه معیارها عوض میشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

مذهبی پسند ک نیست معمولا مذهبی ها ی سلیقه..دارن

اما اشتباه منو نکن به هیچ وجه خودتو تغییر نده

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم