2777
2789
سلام عزیزم ،تو رویان دکترتون کی هست؟ وام رو چطور میشه گرفت؟

دکترم پریسا مصطفایی بود تو مرکز رویان.تشکیل پرونده که دادی ویزیت زنان که شدی بعدش به منشی دکتر میگی یه نامه تاییدیه برا وام میخوام تو خود مرکز رویان چند تا امضا میگیری فرداش با یک چک یا فیش حقوقی یا ضامن میری موسسه مالی که آدرس میدن وامت همون روز ریخته میشه به حساب رویانبرای هزینه ها نامه بهت میدن که ازون وام خرج کنی خرج تخمک کشی انتقال سونو ویزیت واسه هر کدوم خودت خواستی من وام نگه داشتم واسه تخمک کشی ک انتقال هزینه ازمایش سونو ویزیت کم بود خودم پرداخت کردم. پارسال ۳۰ ت بود با اقساط یک ت بدون کارمزد بدون بهره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم خوشبحالت ک خس شیرین مادرشدن رو چشیدی برای ماهم دعا کن خواهشا🙏🏻عزیزم تو دوره انتقالت چ ...

فقط باید بیخیال باشی 

من ک خیلی بیخیال بودم داروهامم استفاده کردم بیشتر هم دراز کش بودم ولی استراحت مطلق نبودم

میخام بدونم ب همه آزو اسپرمها پیشنهاد میدن یا اوضاع ما خیلی خراب بوده ک این پیشنهادو دادن؟؟

نگران نباش خدا بزرگه 

ما هم اصلا امیدی نداشتیم ولی دکتر گفت آقایی اومد که از نمونش یک اسپرم سالم گرفتیم که تبدیل به جنین شد وبعد هم یه بچه 

فقط هر روز شوهرت رو مخلوط عسل وپودر دارچین و زنجبیل وسیاه دانه به مقدار یک قاشق چایخوری بده 

موز هم تو میوه روزانه که میخوره باشه 

گوشت گوسفندی بدون چربی کباب یا خورشت بکن بخورید

البته این موارد برای هردوتا تون استفاده کنید چون بدن رو گرم می‌کنه و خیلی مفید هست 

من تو بار داری اولم که دوقلو شدن تا سه ماه این ها رو رعایت کردم ونتیجش تو همسرم معجزه کرد .آخرین آزمایش حدود پانصد هزارتا اسپرم رو نشون داد که چندتا بی سالم بودن

فقط تغذیه رو خیلی دقت کن خودت هم پیاده روی داشته باش که رحمت خون‌رسانی بشه 

دیگه بقیش دست خداست

نگران نباش خدا بزرگه ما هم اصلا امیدی نداشتیم ولی دکتر گفت آقایی اومد که از نمونش یک اسپرم سالم گرفت ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت اما مابا اسپرم خودمون عمل کردیم و الان جنین فریز داریم و دارم میرم توسیکل انتقال امیدوارم وضعیت جنین خوب باشه و تو دلم جابگیره

اگه اطلاعاتی درمورد قبل و بعد انتقال داری بهم بده لطفا