2777
2789
عنوان

عذاب وجدان برای عمل بینی😭😔

190 بازدید | 18 پست

وقت گرفتم برای عمل بینی پولشم خودم کار کردم النگو خریدم میخوام بفروشم بدم ولی وضع مالیمون خوب نیست خیلی دودل شدم برم یا نه از طرفی بابامو میبینم خیلی خراب شده کارگره مامانم امروز میگفت پس کیع میخوای دست باباتو بگیری

قضاوت سخته.ولی بنطرم الان دسته باباتو بگیری خداهم یجا دیگه دستتو میگیره عزیزم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای عمل بینی وقت هست ولی بابا الان به کمک تو نیاز داره .البته اینو فقط وجدان های بیدار می فهمن!

شما فکر کن من بی وجدانم  :یعنی الان اگه عمل نکنه النگو رو بفروشه یه ماه تو خونه خرج کنه تموم بشه بره وجدان ش ار وم میگیره فقط استارتر میمونه. به خشم درون و عدم رضایت و حال بد  در صورتی که اگه یاد بگیره از اول به خوش اهمیت بده حال خودش حوب باشه تلاش بیشتری میکنه  خیلی انسان مفید تری میشه بر ای اطرافیانش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت