2777
2789
عنوان

میتونی نیت کنی و قران باز کنی

183 بازدید | 23 پست

تفسیرشو میگم

میتونی آیه سوره هم بگی یا فقط سوره رو بگی و نیتت هم بگی با دل و احساس تفسیر کنم و پیام خدارو بهت منتقل کنم💚

تا ۵ نفر میتونم بگم اگه تونستم بیشتر هم میگم یا فردا برای بقیه افراد میگم 

اگه نیتتون رو بگین بهتر میتونم راه نمایی یکنم

فقط ازتون میخوام برام دعا کنید خیلی محتاجم به دعا 🌸🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ بقره  میخوایم ماشین باری بخریم میشه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
۱۵ نحل

خدا میگه تو این ایه من برای ارامش و راهنمایی شما یک سری چیزها تو زندگیتون گزاشتم چیزهایی مثل کوه رو تشبیه کرده که وقتی لرزیدین بهش تکیه کنید 

رودهارو جاری کردم مسیر زو باز گزاشتم تا گم نشی باز با رود تشبیه کرده که مسیر هم برات باز گزاشتم فقط کافیه دلت رو به من بدی راه پیدا میشه

۱۳ بقره میخوایم ماشین باری بخریم میشه

معنی این ایه ۱۳ بقره بخونی زیاد ارتباطی به نیت خرید ماشین نداره ولی اگه عمق پیامشو ببینی میتونه این باشه

مراقب باشین حرف و نگاه دیگران منحرفتون نکنه

شاید بعضیا مخالفت بکنن اما این ایه میگه پیام این ایه میگه بعضیا که خودشون اشتباه میکنن فکر میکنن دیگران نادونن در کل میگه تصمیم درست رو باید با عقل و مشورت و سنجش بگیری برای خرید نه بر اساس حرف بقیه

معنی این ایه ۱۳ بقره بخونی زیاد ارتباطی به نیت خرید ماشین نداره ولی اگه عمق پیامشو ببینی میتونه این ...

ههمینجوری  ایه و سوره اومد تو ذهنم انشالله خیره 

ممنونم از پاسخگوییت

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
سوره فرقان آیه 3..مرسی عزیزم

نمیدونم نیتتون چیه این ایه هشدار میده نزار چیزی یا کسی جای خدا رو تو دلت بگیره اول خدارو در نظر بگیر 

میگه به چیزی خیلی دل نبند حالا میتونه یه شخص باشه یا مال باشه من نمیدونم

درکل میگه به غیر خدا به چیزی دل نبند حتی اگه به ظاهر خیلی خوب و قوی و زیبا به نظر برسه