2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خداروشکر کن

بچه اول من الان ده سالشه

تا کلاس دوم جایی بدون من نمی موند

هر جا هم دوست داشت بره گریه می کرد می گفت تو هم باید بیای

ولی تا من بودم بغل همه می رفت و خیلی اجتماعی بود ،بدون من اصلا

بچه دومم هم الان اینجوری شده،اون دیگه منم باشم با بقیه غریبی می کنه

بچه خواهر شوهرم از همون اول گذاشت خونه مادرشوهرم،الان ۳ سالشه بعضی شبا خونه مادرشوهرم می خوابه،خواهر شوهرم خیلی وقتا میذارش اینور و اونور راحت به کاراش می رسه

مادرشوهرم اون موقع ها بچه های مارو قبول نمی کرد،می گفت پیش من نمی مونن،ولی بچه خواهر شوهرم رو راحت قبول می کنه و می گه آرومه و پیشم می مونه

مامانم خیلی مهربون بود هر کاری میخواستم انجام میداد هرچی میخواستم اکثرا میخرید خیلی وابسته بودم و خی ...

ببین تو این سن منظورمه..مثلا میره بغل کسی با ذوق بخواد بیاد بغلم🥲

مامانم خیلی مهربون بود هر کاری میخواستم انجام میداد هرچی میخواستم اکثرا میخرید خیلی وابسته بودم و خی ...

منم مشکلم همینه

از بس به پسرم سرویس می دادم،فقط دوست داشت با من باشه

من می رفتم بیرون فکر می کرد قراره خیلی بهم خوش بگذره و باهام میومد

شما مشکلت اینه نمیخوای بچه با بقیه معاشرت کنه وگرنه همه بچه ها وابسته به مادرشونندر عین حال میتونن ب ...

ن اتفاقا من بچمو کاملا اجتماعی بزرگش کردم.فقط دوست دارم وقتی میره بغل کسی با ذوق بیاد بغلم..

ببین تو این سن منظورمه..مثلا میره بغل کسی با ذوق بخواد بیاد بغلم🥲

ممکنه تغییر کنه

پسر منم تو این سن راحت می رفت بغل اینو و اون و اجتماعی بود،

ولی من نبودم خیلی گریه می کرد

بعدشم به شدت وابسته شد