سلام عزیزانم این زن هیچ ارزشی واسه حریم خصوصی قایل نیست اخه چیکار داشتی دفترم رو بخونی من ۲۰_۲۱ سالمههههه
تو اینستا گفتن ارزوهاتون هفته ای یکی دوبار بنویس تو دفتر و کسی نبینه اگر ببینه بهش نمیرسی😭😭نظر شما چیه؟ خدایی راستش رو بگید ن برای دلداری منم تمام برگه هارو کندم💔
من تمام آرزوهام نوشتم و همه کسانی ک اینجوری ب آرزوهاشون رسیده بودن گفتن نباید کسی ببینه وگرنه برآورده نمیشه خیلی ناراحتم من بخاطر اینکه کسی نبینه دفتر رو توی بالشتم گذاشتم مامانم وقتی داشته روبالشتیم عوض میکرده من حمام بودم دفتر دیده و خونده بعدش من گفتم دفتر جابجا شده و تا خورده صفحه اونم تا یک هفته انکارمیکرد و میگفت نخوندم بعدش خودش گف خوندمشون و خنده کرد، 😭😭
سالنوهم آرزوهام نوشنم گذاشتم لایقرآن (من توی اتاقم قران جدا دارم ) دو شب پیش دیدم مامانم رفته تو اتاقم جارو بکشه بعدش دیدم قران جابجا شده بازش کردم حس کردم صفحهای ک توش گذاشته بودم این نبود یکی دوتا صفحه جلوتر گذاشته بود لای قران مطمینم دیده و خونده😭😭😭
منم اون دفتر آرزوهارو پاره کردم و گموگورش کردم و نامه هارو از لای قرآن برداشتم و خیلی عصبیم خیلی😭😭😭😭من تمام تلاشام کرده بودم این اخدین راهی بود ک حاجت روا بشم اینم مامانم گند زد بهش ازش متنفرم💔💔💔😭😭😭😭
اینا نشونهست ک به آرزوهام نمیرسم؟؟؟؟تروخدا راستش بگیددد