2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طلوع تا غروب آفتاب بهتره بگیری استخاره رو. استخاره با تسبیح میگیرم من همیشه اینجوری که: 

بعد از نماز با وضو و روبه قبله نشینیم
۳تا صلوات
۳بار
بِسْمِ اللّٰه الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ أَسْتَخِيرُ اللّٰه بِرَحْمَتِهِ خِيرَةً فِي عافِيَةٍ.
یه قسمت از تسبیح انتخاب میکنیم ۲تا ۲تا جدا میکنیم آخرسر یدونه موند خوبه.۲تا موند بده
هر زمان یکى باقى ماند فورا حکم به خوبى استخاره ندهید بلکه مجدد ‏بر ترک عمل، استخاره کنید درصورتی که زوج آمد کشف مى‏ شود استخاره اول خوب است، ولی چنانچه یکى آمد کشف مى ‏شود که استخاره اول میانه است.  

کاربری غیرفعال

سلامت باشید. میانه اومد هم معنیش اینه که خوبه ولی سختی هم داره و بستگی به عملکرد خودتون داره. اگه تح ...

همیشه دوست همسرم استخاره میزنه و درست میاد ک جواب میانه هست سختی خودشو داره الان واقعا سختی رو دارم میبینم ک چ قدر استخاره گرفتنش حرف نداره . چون همسرم نبود گفتم شما بگید 🙏

همیشه دوست همسرم استخاره میزنه و درست میاد ک جواب میانه هست سختی خودشو داره الان واقعا سختی رو دارم ...

انشالله که جوابتونو میگیرید 

خودتون هم میتونید هروقت خواستید انجام بدید فقط آدابشو رعایت کنید

کاربری غیرفعال