2777
2789
عنوان

راهکار بدین خانما ذهنم درگیر شد

59 بازدید | 4 پست

خانوما من یه دوست صمیمی دارم

که علاقه شدیدی به این داره وقتی می‌نشینیم مثلا تو ماشین بشینه جلو گاها شده ۵تا دوست صمیمی بودیم همه رو هل داد نشست جلو😑

مثلا سه نفریم به زور نفر وسطی رو بلند می‌کنه من وسط باشم

میریم بیرون هی میخواد وسط راه بره

حتی یه بار من اون و مامانم رفتیم دکتر موقع رفتن نشست عقب ما رفتیم دکتر بعد برگشت دیدم نشسته جلو مامانم نشست عقب 😅

جلو مامانم خیلی بد شد

دوستام مسخره میکنن

وسط بحث چندتا دوست هی می‌ره از این و اون می‌پرسه چی میگید چی شده😑

ماشین خودشون پرایده هی میگه من ماشین چینی دوست ندارم😑چینی در حد ۳میلیارد که ماشین ماست دقیقا با مدلش اسم می‌بره

یا مثلاً ما بالا شهر هستیم خودش اطراف هی میگه من از محله شما خوشم نمیاد

چی بگم که اصلاح بشه؟

فقط با من اینطور نیست با همه اینطوریه خیلی حس بدیه 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

چیزی نگو .شاید تو زندکی خیلی ارزوها داره که میخواد با این حرفا جبران کنه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان