2777
2789
میفهمم الهی فداتشمببین تموم اون حسارو بنویس رو کاغذ بعد جلوش دلیل منطقی ک حق داری یا ن رو ینویس یا ر ...

دورت بگردم خدانکنه. ایشالا حال دلت همیشه خوب باشه. 

الان مضطربم داداشم زنگ زد با یه شماره گفت گوشیش خاموش شده 10 دقیقه دیگه میاد من از خاموش گوشی مضطربم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرما عزیزم

من اصلا شرایط کمک گرفتن حتی از کتابم ندارم یعنی این بار رو وجود خودمه همش سعی میکنم از تجربه بقیه استفاده کنم خونوادمم خیلی خوبنا ولی وقتی بمیرم الان متوجه نیستن 

من اصلا شرایط کمک گرفتن حتی از کتابم ندارم یعنی این بار رو وجود خودمه همش سعی میکنم از تجربه بقیه اس ...

ورزش رو وارد روتبنت کن 

به روتبن سالم داشته باش 

شامل ورزش نقاشی مطالعه 

باور کن باور کن باور کن که روتبن سالم داشتن خیلی تاثیر مثبت داره 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

دورت بگردم خدانکنه. ایشالا حال دلت همیشه خوب باشه. الان مضطربم داداشم زنگ زد با یه شماره گفت گوشیش خ ...

توی تاپیک ها درمانش را نوشتم.بخونید اگر جواب نگرفتید پست بذارید پاسخ می دهم.

وای منم اینجوری ام خیلی رو پوستم تاثیر گذاشته

اینقدارکرم های گرون قیمت استفاده کردم هیچ تاثیری نداره خیلی راه ها رفتم مزوتراپی سالهاست دارم همه جوره خرجش میکنم هیچ تاثیری ندیدم تازه فهمیدم فقط بلیداسترسم کنترل شه که پوستم برگرده