2777
2789
الان خیلی خیلی مضطربم بعد شکم و لگنم با دوتا دستام درد گرفته نمیتونم خودم و آروم کنم چیکار کنم لرز ک ...

قرص پرانول بخر. 

بایداون مشکلو تو مغزت حل کنی. 

تاحل نشه افکارت، این داستان ادامه داره

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

خیلی زیاد احساس میکنم دارم میمیرم ولی نمیمیرم

این به پانیک میخوره بیشتر ، تا حالا رفتی دکتر؟ یا کاری براش انجام دادی؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلی خیلی مضطربم بعد شکم و لگنم با دوتا دستام درد گرفته نمیتونم خودم و آروم کنم چیکار کنم لرز ک ...

من به شخصه پا میشم آب میخورم چند تا نفس عمیق بلند

بعد هرچی حس بد دارم مینویسم رو کاغذ فکرم و آزاد میکنم خیالم ک راحت شد چیزی نیست یه دعایی چیزی ام میخونم اروم تر میشم

قرص پرانول بخر. بایداون مشکلو تو مغزت حل کنی. تاحل نشه افکارت، این داستان ادامه داره

دکتر داد مصرف کردم ولی نمیدونم چیه که الان مثلا داداشم سر کاره من مضطربم بعد نمیتونم خودم و جمع و جور کنم

واقعا خیلی اذیتم و همش مسخر امم میکنم ک چته مگ چیشده ولی واقعا اذیت میشم

اره 

پادکستهای حملات پانیکو گوش کن. 

کمکت میکنه. 

منم اینجوریم. میزنه بع دست وپام. 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

به پشت تراز بکش بدنت رو کامل شل کن آروم آروم 

از گوشی فاصله بگیر با نور ملایم 

تو همون حالت دراز کشیده نفس عمیق بکش پشت سر هم ده تا ... 

آب ولرم بخور دو سه لیوان و تصور کن که با خوردن آب انرژی های منفی و استرس میره پایین و از بدنت دفع میشه  ...

ذهن آگاهی داشته باش چیزای منفی که باعث شده رو کاغذ بنویس و سعی کن برا خودت حلش کنی بعد پاره کن بنداز دور 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من به شخصه پا میشم آب میخورم چند تا نفس عمیق بلندبعد هرچی حس بد دارم مینویسم رو کاغذ فکرم و آزاد میک ...

من همش دعا میخونم یه ذره بهتر میشه الان یه ذره سر شدم انگار کف پام سرد و عرق کرده 

اگه عامل اضطرابت رو میدونی چیه کتاب از حال بد به حال خوب رو بخون

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من همش دعا میخونم یه ذره بهتر میشه الان یه ذره سر شدم انگار کف پام سرد و عرق کرده

میفهمم الهی فداتشم

ببین تموم اون حسارو بنویس رو کاغذ بعد جلوش دلیل منطقی ک حق داری یا ن رو ینویس یا راه حلش

مثلا بگو الان استرس دارم نکنه دوستم ازم ناراحت شده باشه:نه ناراحتی تداره من کاری نکردم چیزی نگفتم پس حتما چیزی نیست

اینجور

چشم حتما انجام میدم. الان آب ولرم بخورم کمکی میکنه؟

آره آب خیلی استرسا و هورمونای اضطراب که وارد خون میشن رو دفع میکنه تو هم همچین ذهنیتی داشته باش موقع خوردنش