2777
2789
عنوان

این چه بیماریه؟

297 بازدید | 36 پست

دوستان این بعضی جاها مخصوصا پا بدون اینکه به جایی بخوره کبود میشه. ازمایش هم دادم ولی چیزیم نبود. خیلی کم گلبول سفید کم بود. البته ازمایش فاکتورهای انتقادی هم برام نوشته هنوز انجام ندادم. کسی نمی دونه چرا اینطوریه؟ یکم میترسم.

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید پات خورده به جایی حواست نبوده...منم اینجور میشم

نه عزیزم دو سه هفته یکبار چند جاش اینطور میشه.

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
داروی جدیدی داری میخوری؟

نه هیچی. 

اون  آزمایش  فاکتور های  خونی  را بده     ولی  فکر نکنم  موردی باشه   چون  اونایی  که  مشکل فاکتور دارن  علایم دیگه ای هم دارن   مثل کم خونی  و خونریزی های طولانی  پریودی  

نه عزیزم دو سه هفته یکبار چند جاش اینطور میشه.

ببین من پدرمم اینجوریه....البته سنش بالاست و دیابت داره....یه دفعه مثلا روی دستش کبود میشه....کبودی در حد سیاهی...دکتر هم رفت...بعد نمیدونم کی بهش گفته بود برای این مشکل انار بخور .....انار که میخوره واقعا اثر داره.