2777
2789
عنوان

چجوریشو بخرم

290 بازدید | 16 پست

خانما سلام من نامزدم اصرار داره برای ولنتاین برام انگشتر بخره منم نمیخوام چیز زیاد گرونی بخره  انگشتر ظریف الان چی مده ؟ یه چیز سبک ولی شیک چند در میاد؟

قیمتشو بگو من بهت بگم چی بخری

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهایتا تا یکو نیم دو ملیون ، نامزدم دانشجو هس از پس اندازش قراره بخره دلم نمیاد گرون باشه

دو میلیون خوبه واسه طلا من میخواستم ۴۰۰ تومنی بهت بگم😀

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

عزیزم یجور گفتی میخام مراعاتش کنم چیز گرونی نخره من گفتم حتماا در حد 200یا 300یا نهایتا 500 بادوملیون خیلی راحت یه انگشتر خوشکل گیرت میاد 😐😐😉😉

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

قبلش خودت برو یکی رو پسند کن بعد باهم برین به روی خودتم نیار که قبلا اومدی چون منم یه بار نامزد بودیم رفتیم یه دستبند بگیریم روی هر کدوم دست گذاشتم بیشتر از پولمون بود بیجاره نامزدم شرمنده شد منم به خاطر شرمندگی اون خیلی ناراحت شدم اخرش یه چیزی خریدم که اصلا دوست نداشتم در حالبکه اگه میگشتم بهتر از اونو میتونستم پیدا کنم 

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش