2777
2789
عنوان

مامانم شوهرمو با چوب زد

475 بازدید | 13 پست

هر وقت بحث میکردیم میوردم خونه پدرم ولم میکرد ۱ هفته ۱۰ روز میرفت زنگم بهم نمیزد سراغیم ازم نمیگرفت خانوادم کفری شده بودن

من ساده میرفتیم بهش زنگ میزدم و برمیگشت 

۳ روز پیش  بحث کردیم ساعت ۴ صبح دوباره گفت بلند شو ببرمت خونه بابات این زندگی بدرد نمیخوره من اشتباه کردم زن گرفتم همه کاری بلدم واسه تو نمیکنم چون دلم نمیخواد تو ارزش نداری من بچه ازت نمیخوام تو لیاقت مادرشدن نداری و خیلی حرفای دیگه ...

منم عصبی شدم وسایلمو جمع کردم گفتم خب بریم اوردم خونه پدرم 

مامانم وقتی فهمیدکه چهار صبح باز اوردم مامانم دم درب ایستاد وقتی اومدیم با چوب زدش گفت مگه دختر من کیسه اشغال توعه هروقت دلت میخواد میاریش دم در میری بی ذ ا ت ت خ م ... گمشو دیگه این ورا نبینمت بی ارزش گفت مشکل از من نیست از دختر بپرس هیچی گردن نگرفت اینقدم دروغ بافت که بگه تقصیرمنه مامانمم گفت من درجریان همه چی هستم الان ۳ روزه باز رفته نه زنگ زده نه پیام بابام میگه ۱۰ روز بهش فرصت میدیم اگه اومد که باهاش یکبار برای همیشه حرف میزنم و تکلیفشو روشن میکنم اگه نیومد برو درخواست طلاق بده  خوندین بگین ادامشم بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتون چیه؟؟

چرا از اول هی رفتی و برگشتی که عادی بشه براش

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

چقدر خوبه پدر مادرت اوکین

دقیقا طلاق بگیر اصلا فکرت نره سمت اشتی و این حرفا

پدرشو دربیار و زندگی خوب و عالی برای خودت بساز منم شرایط تورو داشتم

خداتم شکر کن بچه نداری ازش

بابام میگه بزار زنگ بزنم به مادرش به برادراش بهشون بگم قبلانم به داداشش گفتیم چیز خاصی بهش نگفت 

میگه بگم پسرشون چطوره ولی خب اگه اونا فهمیدن یعنی کل دنیا میفهمن بعدم اگه تعهدش کردم برگشتنم دیگه بی  ارزشه همه با دید بد نگا میکنن بنظرتون به خانوادش بگم همه چیو یا بزارم درخواست که دادم اگه شوهرم پیگیر نشد بهشون بگم میخوام طلاق بگیرم و باقی ماجرا؟؟

بابام میگه بزار زنگ بزنم به مادرش به برادراش بهشون بگم قبلانم به داداشش گفتیم چیز خاصی بهش نگفت میگه ...

من گفتم هیچ غلطی نکردن بدتر علیه من پرش کردن که الهی به حال من دچار بشن الآنم برگشتم دست از پا درازتر 

ولی از یه لحاظم خوبه که خانواده اش بفهمن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

چند وقته ازدواج کردید 

بدیاش چین 

خوبیاش چی

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar