2777
2789
عنوان

بلوغ یعنی چه🌷

107 بازدید | 3 پست

بلوغ یعنی:

متوجه بشی که خواب شب مهمتر از چت کردن تا نصفه شبه!

بلوغ یعنی:

زمانی که هنوز رابطه‌ات قطعی نشده صندوقچه اسرار خودت، دوستانت و خانواده ات رو برای او باز نکنی!

بلوغ یعنی:

هرکسی گذشته ای داره و نمی‌توانی امروز او را به خاطر گذشته‌اش سرزنش کنی.

بلوغ یعنی:

برای نگه داشتن یک شخص خط قرمزهای مهمی که برای خودت تعیین کرده بودی رو زیر پا نگذاری!

بلوغ یعنی:

جایی که راحت نیستی نروی و زندگیت را آنگونه که خودت دوست داری زندگی کنی.

بلوغ یعنی:

مسئول زندگی خودت باشی، دنبال مقصر نباشی و از کسی توقعی نداشته باشی؛ اینگونه دیگر دلگیر نمی‌شوی.

و در نهایت بلوغ یعنی:

از اشتباهاتت درس بگیری

تا بتوانی از چرخه تکرار رها شوی.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلوغ یعنی:

زمانی که هنوز رابطه‌ات قطعی نشده صندوقچه اسرار خودت، دوستانت و خانواده ات رو برای او باز نکنی

بلوغ یعنی بدونی که روزگار هزار چرخ میخوره و تو هرگز و هرگز حق نداری صندوقچه اسرار دیگران و حتی خودتو پیشش باز کنی چه ممکنه روزی دعواتون شده و جدا بشین

بلوغ یعنی اسرار دیگرانو پیش خودتم نشخوار نکنی که اگه روزی با کسی دشمن شدی چیزی نگی که اگه روزی به بلوغ رسیدی از خودت شرمنده باشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .