urr مدیر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3120 عنوان قیمت طلا | مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 19 پست به نظر شما باز میشه سرمایه گذاری کرد روی طلا یا نه و چرا 1404/02/14 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 من یه مقدار کم پول دارم در حد ۱۰ گرم نمیدونم الان بخرم یا نه.دو یه ماه پیش گرمی ۵ فروختم حالا ی کمی ... بخر من پول دستم بیاد میخرمیه گوشواره بدجور چشمم رو گرفته۴ گرمپول ندارم ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 18513 اینجا گفتن ۱۴۰۶ طلا گرمی ۳۰ میشهمن باور میکنم چون طلای ۹۸ توننی یهو شد ۸میلیون ۹۸ تومن سال ۹۴ بود الان میشه ده سال گذشته بعد طی دو سال میخواد بشه ۳۰ تومن نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
مهدیس__خانوم عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 8618 بخر من پول دستم بیاد میخرمیه گوشواره بدجور چشمم رو گرفته۴ گرمپول ندارم اخه زورم میاد تا چند روز پیش گرمی ۶۴۰۰بود پولم داشتم ولی نخریدم الان واسه هر گرم ۵۰۰ بیشتر بدم 🤦🏻♀️ 💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 اخه زورم میاد تا چند روز پیش گرمی ۶۴۰۰بود پولم داشتم ولی نخریدم الان واسه هر گرم ۵۰۰ بیشتر بدم 🤦🏻 ... اگه هفته بعد بشه ۷۲۰۰؟البته ممکن هم هست بشه ۶۲۰۰اما اگه برا سرمایه گذاری نمیخریهر وقت پول دستت بود بخردیکه هم پیگیر قیمت طلا نباشمن این کار رو کردمالان هر چی دارم تو سودبه وقتش شاید گرون خریده بودم ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 11564 واقعا؟ چه اشتباهی کردم گرمی ۶۴۰۰ نخریدم بقیه هی میگن صبر کن ببینم مذاکره چی میشه الان که خیلی درگیرن.مذاکرات فعلا متوقف شد